Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Menjek el vele buliba? fórum

Menjek el vele buliba? (beszélgetés)

14. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 16. 20:28
Menjé'!
13. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 16. 18:56
Buliba ne! Jövőre a Dominátorra igen🙃😁😉
12. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 16. 14:54
Ez nem is kérdés, miért ne mehetnél el vele? Épp most beszéltétek meg , hogy haverok lesztek. Akkor, Mi a probléma?
dec. 16. 14:39
jó szórakozást
10. globus
dec. 16. 08:18
Meg hát!
dec. 16. 08:15
Menj, érezd jól magad 🥰
dec. 16. 07:40
Szerintem nem kérdés, menj.
dec. 16. 07:15
Menj. Az se kizárt hogy alakul valami. Az meg hogy akkor más tetszett meg neki? Megesik. Dönthet az ember rosszul. 😁
dec. 16. 07:03
Menj. Rúgjatok be, érezzétek jól magatokat.
5. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 16. 06:41
Ha megpróbáltok haverok lenni, simán mehettek buliba együtt. Teljesen jó védőhálók lesztek egymásnak. 😉
dec. 15. 23:50
Nekem tetszik Bnedora hozzászólása, de az én koromban, ami ugye régen volt, azok akik társat kerestek, sokkal többet foglalkoztak azokkal, akik egyedül voltak. Ugyanis a helyzet azt mutatta, hogy aki egyedül van, az társat keres. Aki valakivel van, az pedig foglalt.
dec. 15. 23:40
Nekem viszont az a véleményem, hogy menj el a buliba, mint baráttal. Lehet, hogy pont ott fogod megtalálni az igazit. Amennyiben mégsem, akkor buliztál, táncoltál.
2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 23:28

Ne haragudj meg rám amiért az őszinte véleményem írom ide.

Korábban nem jöttetek ki, szerintem most sem fogtok eléggé alkalmazkodni egymáshoz. Eljutottatok oda, hogy ha ló nincs, akkor szamár is jó.

Vedd figyelembe azt, hogy egy hozzászólásodból indulok ki.

dec. 15. 23:15
Van egy srác. Nyáron ismerkedtünk, de nem jött össze, neki megtetszett egy másik lány. Több hónapig nem beszéltünk. De múltkor felkeresett, mindent megbeszéltünk, megprobálunk haverok lenni. Elhivott buliba, nagyon régen voltam buliba, jó lenne táncolni, kiereszteni a gőzt. Olyan barátnőim vannak akikkel nem lehet elmenni. Anyukák vagy séta ennyi. Neki sincs olyan barátja, meg szingli. Szerintetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook