Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Lenne még egy kérdésem.
A határozatot amit kaptam,hogy megállapították az FHT-t azt írtak,hogy köteles vagyok az állami foglalkoztatási szervet felkeresni, és kérni az állaskeresőként törtenő nyilvántartásba vételét. Ezt akkor is meg kell csinálni, ha 90 naponként megyek jelentkezni a munkaügyi központba? Februárban lesz a következő megjelenésem időpontja.
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy februárban kapom először az aktív korúak ellátását, mèg sosem kaptam. Most, uogy jogosult lettem erre, a tb-t magam után nem kell fizetni,jól gondolom?
A Páromnak aktív korúak ellátása,azon belül
egészségkárosodási ǰáradék jár,még most kap először,sajnos ő jelenleg nem tud dolgozni.A decemberit várjuk.Remélem hozzák ma.
Reggelt!
A aktivakat ma is hozhatja a postás?
Kedves Fórumozók!
Azt kívánom nektek, hogy mindannyian kapjatok normális munkát 2025-ben, hogy ne kelljen várni a segélyre!
Boldog újévet! 🍀
Mi sem kaptuk meg.
Százhalombatta
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?