Mikor látom, hogy ismerős anyukáknak milyen sikeres, jóképű... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem értem a vallomásod, olyan nőkhöz viszonyítva ítéled meg az életed, akiket bunkónak, magamutogatónak tartasz, és akikkel szerencsére nem túl gyakran találkozol. Akkor mi is a problémád? Hiszen nem is kedveled őket.
Szerintem nem miattuk érzed, hogy elcseszett az életed(ha egyáltalán az!), egyszerűen könnyebb rájuk fogni.
Esetleg gondolj rájuk katalizátorként, motivációt ad(hat)nak a változtatáshoz, hogy ne érezd elcseszettnek az életed!
Egy dobermann harapná meg őket inkább, nem én...
Egyébként nem a közösségi oldalakon mutogatják a fantasztikus életüket. Illetve lehet, hogy ott is, de nem követem egyiket se. Elég nekem mikor "élőben" kell elviselnem a magamutogató, kiközösítő, csak a saját fajtájával kommunikáló bunkó viselkedésüket. Szerencsére nem túl gyakran találkozok velük.
Pontosan.
Az ismerősi körömben egymás után válnak 2-3-4 gyerekes párok 15-20 év házasság után. Itt-ott megcsalás van a háttérben. Nem mind arany, ami fénylik.
Én nem vagyok FB-on, úgyhogy nagyrészt mentesülök a kirakat életektől, de azért a való világban jócskán találkozok "tökéletes" házasságokkal. Az én imádom, szeretem a feleségem, együtt öregszünk meg, aztán az első adandó alkalommal rám mászna (pedig nem vagyok egy kéjelgő típus). Meg a tökéletes gyerekek, férjek, aztán mikor túl sok már a kamu, csak elszólja magát...
Ettől függetlenül vannak jóképű férjek, tuti házasságok, csúcs kölykök, de ne ezzel foglalkozz, neked ettől se jobb, se rosszabb nem lesz.
Én úgy látom ez lesz az új "deviza hitel"
Sajnálom szegényeket, de tényleg a most fiataloknak nagyon kevés esélyük van "normális " életet kezdeni.
Remélem van olyan fiatal aki kihasználja a NER-es szülőket és nevet a markába.....
Nem minden arany, ami fénylik, tartja a mondás.
A jóképű férj nem mindég takar jóembert is.
A nyomorról meg nem te tehetsz, hanem a "családbarát" rendszer és azok támogatói.
Ismerősömnél nagy boldogság, 3 gyerek, csok hitel, családiház, kocsihitel, minden megvolt. Most válnak. El nem tudom képzelni hogy felezik el.
Ne irigyeld a boldognak látszókat. Sosem tudni, meddig tart és mi van még mögötte.
További ajánlott fórumok:
- Gyes és tartósan beteg gyermekeket nevelő anyukáknak állás, tanácsadás
- Gyors!!!! és egészséges ételek elfoglalt anyukáknak
- Koponya ct-t végeznek szoptatós anyukáknak?
- Babakocsi 100.000 ft alatt... Könnyen írányítható, alacsony anyukáknak is ideális ...létezik?
- Érdemes lenne indítanom egy anyukáknak szóló csoportot?
- Balatoni kalandtúra kezdő anyukáknak