Babakocsi 100.000 ft alatt... Könnyen írányítható, alacsony anyukáknak is ideális ...létezik? (beszélgetés)
Ha valaki esetleg hasonló problémákkal küzd... megvettem az espiro vector airt. Nagyon szuper, egy álom vele közlekedni, simán tudom úgy tolni , hogy közben fogom a másik kislányom kezét. Jól bírja a hepehupás terülteket is. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Köszi a segítségeteket! Ma elmegyek és kipróbálom az air-t is ésa lite-ot is aztán remélem sikerül választanom!
a 164 centimmel közepes magasságon toltam, ennél lehet lejebb tenni meg feljebb is
olcsóbb volt... na meg sok rosszat hallottam a pumpálható kerékről. ismerős mire hazavitte a kórházból a babát, leeresztett, aztán rohangálhattak vissza a kereskedőhöz.
jó ez a tömör gumi. semmi baj nincs vele.
Keskeny is,hiszen csak fellépő.De nem a lábtartó felőli részen van,hanem a tolókar felőlin.Nem túl kényelmes szerintem ha rajt áll a gyerek.Én erre a célra vettem tesó kocsit.
sőt! 50 alatt is van Retrus pl,szerintem kényelmes és minden megvan benne ami kell...:)
úristen...
miért ne lenne 100 alatt,az k sok..:S
már 50-ért is van jó és új,persze nem mindegy ki mit akar megfizetni...értem ez alatt a márkát:)
Néztem képet de nem teljesen értem mit értenek testvérfellépőnek. A lábtartó részt? Mert az kicsit keskenynek tűnik.
Miért a lite-ot választottad? Nem akartál pumpálható kerekűt?
Köszönöm a tippeket mindenkinek nézem a képeket róluk!
egyáltalán nem magas. a 170 centimhez majdnem teljesen fel kell húzni a tolókart, hogy kényelmes legyen.
és mózessel kb 8 kiló, sport résszel olyan 7 körül van... (gyerek nélkül :))
ez azért átlag 6-8 kilóval kevesebb, mint egy "nem nehéz" babakocsi.
nekünk ugyanez, csak lite.
imádom! (hordozót nem vettünk, úgy volt 60)
Ber-go Coletto.Szuper kocsika,4 kerekű,elől bolygós,nagy átfordítható kupolája van(nem kell napernyő),kétoldalt fejtámasza van,lábzsák,állítható lábtartója,4 fokozatban dönthető,könnyű,esernyőre csukódik,irányítani is könnyű,újszülöttnek átalakítható,szemből lesz a baba,és van körbe oldala(rendes mélykocsi szerűvé alakítható).Tesófellépős,és akkora a belseje,mint a" nagy dromedár tank méretű" abc design kocsinak(nem tudom a pontos típusát,barátnőmnek van),amelyikkel nem lehet elférni egy boltban a sorok közt,és dög nehéz.Ültetve van rendes oldala körbe,nagyon kényelmes.Hirtelen ennyi jut eszembe róla,én nagyon szerettem.
Chip@lino perfekta van nekünk.Nem vagyok magas (160cm) állítható a tolókarja.ÁÁÁ nekünk is tank volt használtan vettük fú de utáltam 2 hónapot bírtam és csere!!Idei modell 70 körül van.Imádom mintha nekem tervezték volna!!:))
Ez szinte ugyan az, mint amit tanknak nevezett... Nincs bolygó kerék, nagy, nem lehet kicsire össze csukni....
:D "tank" :D
Mi is vettünk egy ugyanilyet, még jó, h használtan, így nem volt drága, egy hetet használtuk, Két hete mentünk venni az újat. (5 hetes a kisfiam).
Én a Hauck Viper Wheel-t csak ajánlani tudom. könnyű, kicsi, jól kormányozható, van hozzá hordozó is....
Róla már hallottam jókat, csak a képek alapján elég magasnak tűnik.
ja és nekünk nagyon fontos volt, h könnyű legyen, a cipekedés miatt és kicsire csukható a kis autó miatt, ezért is lett ez.
nekünk KUNERT VIP van
állítható tolókar
én aztán pici anyuka vagyok 146cm :-D
teszveszen 32ezer volt használtan
az új 70ezer de minden van hozzá
szunyogháló,esővédő,pelenkatáska,babahordó,mózes stb.
:))) ez a tank tetszik. :)))
egyébként erre én is kíváncsi lennék... Mi P. card*en-t vettünk, bolygós kerekűt, ami kanyarban jó, egyébként megőrülök tőle, 2 méter után legszívesebben belökném az árokba. Én 1 kézzel nem tudom irányítani, de tolni lehet, nem nehéz (súlyra). De 2. babához tuti újat veszünk...
szia nekünk espiro vector air van, három feltehető résszel, mózes, sportülés és autós hordozka. asszem annó 80-90 volt, már van ennél is olcsóbb és újabb fajtája. nekünk bejött.
Sziasztok! Egy olyan babkocsit keresek amivel könnyen lehet közlekedni, úgy hogy a két évesem kezét is esetleg néha meg kell fogni.Alacsony és vékony testalkatú is vagyok, úgyhogy nem ártana ha nem kívánna túl nagy erőfeszítést a navigálása. Ha valaki tud ilyet segítsen! Az első babámnál egy kisebbfajta tankot (Pikkolino adbort) használtunk borzasztó... két gyerekkel már nem mernék elindulni vele.
További ajánlott fórumok: