Érdemes lenne indítanom egy anyukáknak szóló csoportot? (beszélgetés)
Úgy tudom, csak oldalakat lehet reklámozni, csoportot még nem láttam.
Azt hittem a Facebook megint kitalált valami újdonságot.
Első körben meghívod az ismerőseidet, meg pl. innen, akit érdekel, utána ők is ezt teszik, így lehet növelni.
Ha beindul a beszélgetés, akkor nyert ügyed van :)
Igen, pénzt kér érte, hogy egy bizonyos korosztály/nem/lakhely elé lökje az oldalt.
Nekem is szokott hírdetést is és ilyen oldalakat is reklámozni.
Nem is a pénz zavar, hanem az, hogy sok érdekességet kellene posztolnom, hogy érdekelje az embereket.
Na itt kezdődik a bibi. :D újdonságot nem tudok nyújtani.
Lehet fokozni a témát:
egy nyugdíjas klubba bekéretszkedett sok magát "egyedül" érző anyuka, "híd a generációk közt" jelszóval.
A "nagyik" egy idő után nem díjazták, hogy rájuk maradt a sok süvöltő csöppség, míg az anyukák "horgoltak" ... :)
Ó, tényleg, anyukám biztos örülne neki.
Annyi büszke nagyi van.
:D
Ami a legjobb lenne, babás találkozók.
:)
Pest egyik kerületében volt ilyen.
Sajnos nem.
Pedig bíztam benne, hogy nem csak mi vágyunk hasonló társaságra, mint mi vagyunk!
(Kisbaba, anyuka)
Néhányan az oldalt megtekintették, de ennyiben maradt, több időt kellett volna rá szánni, illetve reklámozni pénzért.)
Onnan jött az ötlet, hogy nagyon sok anyuka "egyedül" van, mivel nem feltétlenül vállal gyermeket a baráti társasága azonos időben.
Így egy csajos, anyukás, babás sétára gondoltam többen vevők lennének. (Konkrétan Pest megye, hogy tényleg sikeresebb lehessen az ismerkedés/találkozás más anyukákkal)
Na plusz, hozzátartozik és nem titok, hogy a fiamom látom a vedőnőnél, hogy menne a babákhoz, hátha lenne neki is egy pajtása.
Nyitottam egy anyukáknak való csoportot hobbiként.
Egyenlőre nem tartok vele sehol, de szerintetek érdeklődők lennének? Ha nem, akkor nem fáradok vele. :P
Több téma futna, de a fő cél, hogy ismerkedhessetek egymással.
Témák lennének:receptek, takarítás, gyerekkel programok, kikapcsolódás.
Összegyűjteném a gyermekbarát hoteleket, kávézókat. Anyukáknak fodrászatokat, ahova viheti a kicsit magával.
Ötletek, amik titeket érdekelnének?
További ajánlott fórumok:
- MSN! Hozzunk létre egy csoportot, ahol ismerkedhetünk, beszélgethetünk! Ki társulna hozzám?
- Tud esetleg valaki olyan oldalt vagy Facebook társkereső csoportot ajánlani, ahol az idős nők keresnek fiatal pasikat?
- Gyes és tartósan beteg gyermekeket nevelő anyukáknak állás, tanácsadás
- Átugrottuk a középső csoportot az oviban! Kicsiből a nagyba...
- Gyors!!!! és egészséges ételek elfoglalt anyukáknak
- Csináltam egy csoportot az egyik közösségi oldalon.Nagyon szeretném, ha színes és csillogó lenne.Hogy tudnám megcsinálni?