Mikor fog látszódni a szikhólyag? (tudásbázis kérdés)
A progeszteron pótláson kívül nem sokat tud tenni a doki.
Nekem 1 héttel később látszott minden, mert túlsúlyos vagyok. De sokminden függ az ultrahang készülék felbontásától is.
A 22. héten a spec. UH géppel napra pontosan megmondta a doki a fogantatást és szülés várható időpontját a babám mérete alapján (lombikom volt, tehát pontosan tudtam), a saját orvosom meg már több, mint 2 hét lemaradást látott ugyanakkor az ő kicsi gépével.
A 4. héten volt teszt.
Az 5. héten látszott a petezsák.
A 6. héten kellett volna szívhangnak lenni, de nem volt. Viszont látszott, hogy nem üres a petezsák.
A 7. héten “mintha” lenne pulzálás.
A 8. héten volt rendesen szívhang.
Most 5,5 éves a hétördög.
De sajnos előfordul, hogy a petezsák üres. Erre is fel kell készülni.
Drukkolok nektek, hogy jól alakuljon!
Sziasztok! Kicsit meg vagyok ijedve, amiatt írok ide. Az utoló mensim június 4-én jött meg, majd a 28. napomon görcsöltem ugyan, de kíváncsiságból csináltam egy tesztet, ami nagy örömömre pozitív lett, ez volt július 1-én. Dokihoz először múlt pénteken mentem, akkor látszódott egy 3 mm petezsák. Azt mondta, hogy szerinte korai 5 hetes vagyok ezek alapján, és hogy valószínűleg későn fogant, amit mondjuk nem gondolnék, a ciklusaim átlag 26-28 naposak, és az ovulációmat is nézem, ami rendesen középidőben volt, vérzés szerint már kb 6 hetesnek kellett volna akkor lennem. Azt mondta, most szerdán menjek vissza, és akkorra már kellene látszódnia valaminek.
Viszont ma sajnos elkezdtem barnázni, így visszamentünk a férjemmel hamarabb. Ott volt a petezsák, 4,5 mm nagyságú, de még mindig üres :( Csütörtök este kell visszamennem, azt mondta, ha addig nem fog látszódni, az gáz. :( Szerintetek reálisan mennyi az esélye, hogy 3 nap alatt kinő a szikhólyag? Valaki járt már így mint én, vagy nagy eséllyel vetélésem lesz? Tudom, bármi megtörténhet, a rosszra is fel vagyok készülve, de érdekelne, hogy nektek volt-e hasonló tapasztalatotok? A barnázásra progeszteron kúpot írt fel.
Bocsánat, ha hosszabb lett az írományom, de ki kellett írnom, köszönöm, ha tudok válaszolni! :)
További ajánlott fórumok:
- Izraelben nem kellene már látszódnia a számokon, hogy majdnem a teljes lakosság be van oltva?
- Mikor kezdett el látszódni a pocakotok?
- 11 mm-es szikhólyag hány hetes terhességnek felel meg?
- Nagy a szikhólyag
- Heti 3 edzés mellett mikor kezd el látszódni az eredmény?
- Petezsák és szikhólyag, jók ezek az értékek?