Mikor érnek a mai gyerekek? (beszélgetés)
Akkor majdnem egyidősek a "kislányaink" :)
Neked a lányoddal vagy a fiaddal van (lesz) több gondod a kamaszodással,mik a tapasztalataid? Az én fiam még csak 8 éves,de most még úgy érzem,a lánnyal lesz több vitám,a kisfiam mindig is nyugisabb volt.A lányom mindig is lázadóbb típus volt...
Ezen gondolkodtunk már az anyukákkal is....hát nem tudom....De tényleg még nagyon gyerekek!És simán kinézik 15 évesnek is,ilyen magas mint én,már csak pár kilóval kevesebb...Már én adogatom neki a pólóimat,:)
A pattanások nála már 9 év körül kezdődtek,először csak nagyon pici apró kis fehér pöttyökkel kezdődött.
Az osztályban már nem is ő volt az első,akinek megjött....
De jó, hogy irtál!
Az én lányom egy évvel fiatalabb, és 2 hete ki voltam akadva, elkezdett szőrösödni a szeméremdombja. A cicije is nől már rendesen, haja zsirosodik, jönnek a pattanások. Én mindezt 14 évesen éltem át. Mondtam neki, ne ilyedjen meg, ha esetleg megjön a vérzése, de még nagyon nem szeretné..és agyban még annyira gyerekek!
Mért van igy felgyorsulva minden?
Egyre korábban....korábban,mint mi...
Az én "kis nagylányom" 11,5 éves,ötödikes,idén januárban kezdett menstruálni,már kis melltartót hord...Én visszaemlékszem,nem is nagyon tudtunk még róla,hogy ilyen is létezik....a lányok az én időmben 7-8. osztályos korukban tartottak itt,köztük én is...
Az unokahúgom még nem volt 12 éves amikor először megjött neki.Nagyobb melle van mint nekem:)Mondjuk az én mellméretemen nem nehéz túltenni:))))
Nagyfiam 11 és fél éves,de már nem megyek be a fürdőbe ha ő fürdik,mert ő már szégyenlős:)Elárulta,hogy ott lennt neki már kicsit szőrős.
Szóval sztem is korán érnek a mai fiatalok.Sajnos!:(
További ajánlott fórumok:
- Hol vannak a tanárok, mikor a gyerekek összeverekednek?
- Mikor gyerekek voltatok, milyen csínytevéseket, rosszaságokat csináltatok?
- Mikor kell és mikor kezdik a gyerekek kimondani az "r" betűt?
- Ki tudja mikor kapjuk a gyerekekre azt a pénzt amit évente kétszer szoktunk, talán gyerm.védelmi tám.?
- Gyerekek mellett mikor mentetek bulizni, szórakozni?
- Amikor a gyerekek felnőnek