Mikor éreztétek, hogy eljött a házasság, gyerekvállalás ideje? (beszélgetés)
Szerintem nem. Sütiszörny, ha már most ráadásul van is hormonprobléma, és megvan az embered... jaj, ne halogasd! Csak jó tanácsból mondom. Én a diplomáim meg a doktori cím miatt halogattam az egészet: párválasztás, család, gyerek. Mit nem adnék most, ha tíz évvel fiatalabb lennék.
1-2 évig még mindenképp ráérsz szerintem!
Már mint 6 év és 8 hónap :P
Én 6 és és 8 hónapja vagyok együtt párommal, 2 éve éllünk együtt egyenlőre sajnos szüleimnél. Nálunk is szóba kerülget a gyerek téma, föleg mostanában, én viszont még egyáltalán nem érzem azt hogy eljött az ideje, készen állók e a gyerekvállalásra persze imádom a gyerekeket és sokszor rám tör az érzés de jó lenne már egy pócaklakó de még is itt ez a de.. Persze nehezíti a dolgot hogy hormon problémám van és lehet csak nehezen vagy csak lombikkal jön majd össze a baba, dokim szerint jó lenne minél elöbb szülni.Viszont engem egyenlőre "halálra" rémít a dolog.
Mi 5év után vállaltuk a babát,de a házasságnak sose jön el az ideje,mert soha nem mennék férjhez max ha elmegy az eszem,de remélem ez nem történik meg...
Mi 8 hónap után házasodtunk. És nagyon jó ötlet volt.:) A baba nem biztos, hogy összejön.
Szerintem 28 évesen feltétlen vágj bele. Bárcsak én is fiatalabban találkoztam volna a férjemmel, akkor még biztos, h lehetett volna gyerekünk.
ja és 26leszek januárban .szóval ez nem korfüggő hanem mentalitás stb.
mi megismerkedes után 3héttel együtt mentünk nyaralni.utána folyamatosan együtt voltunk.2 hónaposan költöztünk össze, fél évesen kérte meg a kezem,aztán bele is vágtunk az építkezésbe. 1év 1hónaposan esküvő.most volt a 4. Házassági évforduló és 2.5 és fél évesek a gyerekek.és minden jó.
Mi már lassan 8 éve leszünk együtt, de még most sem érzem szükségét sem annak, hogy szüljek, sem annak, hogy férjhez menjek. Talán majd 35-38 évesen!?
Én nem éreztem úgy,de a férjem rábeszélt!
Így 27 és 30 évesen szültem! De ha újra kezdeném,nem szülnék csak 35 évesen!!
Májusban volt 26 éve, hogy elkezdtünk járni, áprilisban, hogy 25 éve összeházasodtunk polgárilag, most októberben 23 éve, hogy egyházilag is összeházasodtunk (közben katona volt a férjem), februárban lesz 22 éves a legnagyobb...
lesz rá 9 hónapod hogy felkészülj hidd el az elég.
jah és novemberben lesz az esküvőnk...
fél év után jött a baba, aki ha minden jól megy decemberben kell megszülessen...
Nem terveztük, de ahogy megtudtuk azonnal akartuk... és szerintem jól is döntöttünk
gratulálok nektek is :) Húúú pénteken, akkor az még nagyon friss :)
Nem is kicsit érzem a vágyat már a babára :)
A párom is alkalmas, szóval elvileg nincs semmi gond, csak tartok tőle, hogy készen állok e rá.
Lehet, hogy csak beijedtem, mert tényleg egyre többször hozza fel a párom :)
5 évig ÉLTÜNK együtt(és tényleg éltünk!),amikor úgy döntöttünk,hogy kéne egy "harmadik"!:) Éreztük,hogy kerek az életünk,nincs már mire várni,megvolt a munka, a lakás, a kocsi! Már tényleg csak a gyerkőc hiányzott! Istennek hála,rögtön összejött! Lassan 11 hónapos a Törpe!:))
De a házasságot egyenlőre kihagytuk!:)
Mi 1,5 éve vagyunk együtt a párommal, pénteken volt az esküvőnk! :) 2 vetélés után, most várjuk az első közös babánkat! :)
hidd el a gyerek nem úgy jön amikor mi akarjuk tehát ha kicsit is érzed 28 évesen hogy babát akarsz és a párodat is alkalmasnak találod családalapításra akkor hajrá...:)Csupa boldogság azóta az életem.:)
Kicsit félek a dologtól, pedig tényleg nincs köztünk semmi baj.
3 éve vagyunk együtt és már sokszor szóba került :)
mi 6 év együtt töltött boldog év után házasodtunk össze és rá két évre döntöttünk úgy hogy jöhet a baba.Csak még ő nem gondolja úgy hogy jönni akar...:)
És Ti??
Valamiért feltetted a kérdést??
Most:))))
2 éve vagyunk együtt..
Mennyi ideje voltatok együtt?
Mikor éreztétek, hogy eljött a házasság, gyerekvállalás ideje?
További ajánlott fórumok: