Mik a tapasztalatok az ionos méregtelenítő géppel kapcsolatban? (tudásbázis)
"ötödiknél fekete és fehér szemcsés és több volt benne a negatív ion"
Ez az egyik legborzasztóbb dolog mikor valaki nem ért a kémiához és kémiai képtelenséget állít mert valahol hazug félrevezető írást olvasott amit a hozzánemértése miatt igaznak vél.
Valamelyik nap olvastam róla, hogy becsapás az egész.
Ajánlom figyelembe:
365 és 396 hozzászólások, de nem csak.
Köszönöm a válaszodat. Én is elkezdtem egy kúrát és tetszik, ezért vettem is egy gépet.
Elsősorban azért, mert dohányoztam és nekem leginkább az ürül ki a szervezetemből a gép segítségével. Valamint a szüleim is dohányoznak, magas vérnyomásosak és elsősorban nekik lett véve, de így én is tudok otthon kényelmesen méregteleníteni. :)
Nekem most van folyamatban a kezelés.Az hatodiknál tartunk én sokkal jobban érzem magam,az anyagcserém helyre állt a vizelet nem savas ph.érték renben van.
Gyógyszert szedtem rá és ezt most már nem kell.Az első kezeléseknél sárga és sötétzöld volt a víz az ötödiknél fekete és fehér szemcsés és több volt benne a negatív ion.Csak bátorítani tudok mindenkit,hogy ha lehetősége van rá próbálja ki.
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Nespresso kapszulás kávégéppel kapcsolatos vélemények
- Mosogatógéppel kapcsolatos kérdéseim lennének, tudtok válaszolni?
- Tapasztalatokat várok Mosó-Szárítógéppel kapcsolatban.
- Van valakinek tapasztalata, a bambuszöves, ionizálós méregtelenitéssel kapcsolatosan?Véleményeket, tapasztalatokat kérnék?
- Érdemes a diétát méregtelenítéssel kezdeni? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?