Mik a tapasztalatok az Angel Szépség és Egészség Centrumban működő endokrinológiáról? (tudásbázis)
3. grizus
2014. nov. 30. 20:03
Értem, köszi.
2. zebracsikó
2014. nov. 30. 10:02
Én is magánban voltam, ugyan nem itt.
Korrektek a dokik, nem tukmálnak, ha ilyesmire gondolsz. Én minden fontos vizsgálatom magánban csináltattam/csináltatom, nem szeretek várni, szeretem ha végighallgatnak és nem csak darab vagyok.
Szóval vérvétel első körben, meg anamnézis, panaszok felvétele. Pajzsmirigy UH is lehet, de lehet,hogy csak a vérvétel eredménye után.
A vérvétel eredményei alapján további vizsgálatok, képalkotó vizsgálatok, főleg UH.
1. grizus
2014. nov. 30. 00:45
Sziasztok. Ismeri valaki ezt az intézményt? Endokrin vizsgálatra kéne mennem és van hozzájuk egy kupon, nem drága. Nagyon teljeskörű, összes mirigy, gyomor, vese, immunrendszer, enzimek, bőr, rengeteg dolgot vizsgálnak. Érdekelne, hogy volt-e már náluk valaki ilyenen, illetve ha itt nem, akko r más magánban volt-e bárki és mi a menete egy endokrin vizsgálatnak magánrendelőkben, hányszor kell menni és egyáltalán, hogy bánnak a pácienssel és főleg megéri-e magánba menni állami helyett, nem kezdenek-e el rámtukmálni mindenféle egyebet, szóval úgy egyáltalán jó ötlet-e a magánrendelő ez esetben. Nagyon köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak ha se a nőgyógyász, se az endokrinológus nem tudott segíteni?
- Megbízható endokrinológust keresek Budapesten
- Ismeri valaki Dr.Hajnáczky Károly szülész-és endokrinológust?
- Tudtok valaki olyan szépségszalont Budapesten ahol egészségkártyával lehet fizetni kozmetikai kezelésre?
- Természetes egészség & szépség - fogyókúraverseny
- Hogy tudok a szepseg es egeszseg rovatba irni.Nem tudok rajonni?