Mik a tapasztalatok a mosható úszópelenkáról? (tudásbázis kérdés)
Szia! Mi járunk babaúszásra, így sokkal jobban megéri a mosható fürdőbugyi. Gyerekek is szerettik-szerették, nekünk bevált.
Fiamnak popolini márkájú van, patentokkal állítható a mérete. Olyan bélés van belevarva, ami nem engedi ki a kakit (persze figyelni kell, mert ha szétázik az már fertőzés veszélyes, de ez az eldobható pelenkánál is így van).
Lányomnak, más típusú volt. Annak a száránál és derekánál lehetett állítani gumival.
Nagyon sok féle van. Javaslom, hogy több webáruházat nézz meg mielőtt döntesz.
Akkor rátapadok erre a fórumra én is,mert jövő ilyenkor már nálunk is aktuális lesz eme találmány :)
Kiváncsivá tett!
Szia!
Mi is eldobhatót használtunk ,de most olvastam a mosható úszópenekáról amibe lehet betétet tenni de mivel nem ismerem gondoltam kérdezgetek hátha valakinek van róla tapasztalata. :)
Szia!
Mi eldobhatót használtunk, már amikor kellett...amúgy van már mosható vagy ez régebben is volt?Bocsi,de sok új dolog van :)
sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni úszópelenkával kapcsolatban melyik a legjobban bevált , milyet érdemes venni illtve érdemes-e beruházni a drágább és mosható úszópelenkába?
További ajánlott fórumok:
- Véleményeket szeretnék kérni Huggies úszópelenkáról....
- Milyen a jó úszópelenka?
- Lemosható tapéta konyhába, Ti javasolnátok, tapasztalatok?
- Mosható pelenka tapasztalatok...
- Szerintetek melyik a jobb úszópelenkából?
- Használt már valaki Joanna Multi Effect Color kimosható hajszínezőt lédús padlizsán színben? Tapasztalatok?