Mik a tapasztalatok a Lidl-ben kapható nyakmasszírozóról? (tudásbázis)
Diagnózist csakis orvosra bíznék rtg, CT vagy MR alapján. Vannak nagyon jó masszőrök, de mégsem orvosok, és sajnos az orvosok is tévedhetnek.
Ez a TENS készülék viszont, ha nem a gerincre helyezik, azt meg szinte mindenki tudja, masszírozni is csak a gerinc mentén szabad, így kárt nem tud tenni a TENS, miközben jó lazító, fájdalomcsillapító, izomstimuláló, ödéma csökkentő, keringésjavító eszköz.
Ha orvosi diagnózisra vár, lehet, pórul jár! Én 20 hónapja várok diagnózisra(hátfájás), csomó kezelésen túl vagyok, ... De abban egyetértünk, hogy jobb elővigyázatosnak lenni!
Az ötlet viszont kedves, tetszik! :)
Erre a célra, vegyél neki egy orvosi TENS készüléket.
Azt más testrészen is alkalmazhatja, le van írva a pontos használati utasítás hova helyezheti, hogy ne legyen egészségkárosodása. Klinikákon, kórházakban is használják és megfizethető.
Nekem ilyen van, és kitűnő. Ezzel a típussal már neurológián is találkoztam.
Szia!
Nem tudom milyen a készülék, azt sem mitől fáj édesanyád nyaka, de ha mondjuk sérv, meg árthat is, ha elmozditja a csigolyát.
További ajánlott fórumok:
- Nektek milyen tapasztalataitok vannak a kapható bébipapikkal, gyümölcsös pürékkel?
- Dolgozik itt valaki a lidl-ben? Lenne egy pár kérdésem.
- Szerintetek a Lidl-ben, Aldi-ban kapható futócipők mennyire jók? Érdemes ott vásárolni?
- Jegeskávé por hol kapható? (A Lidl-ben már nem találok.)
- Lidl-ben kapható McKennedy csokis süti. Ettél már? Nem tudod, hogyan készül?
- A LIDL-ben kapható illóolaj?