Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről? (tudásbázis)
Sziasztok!
35 hetes várandós vagyok.Mik a vélemények Szécsi Dávid dr-ról? Épp szabadságon van, valószínűleg nem nála fogok szülni. Nagyjából kétorvost kérdeztünk meg, de már 26hetesen - mindkettő szabin lesz,mikor szülök. Azt hiszem, ebből ügyeletezés lesz, de megkértem egy szülésznőt. Szerintetek felelőtlenség választott orvos nélkül nekivágni az első szülésnek? Annakidején,mondjuk 1982-ben a mi anyukáink is fogadtak, vagy ahhoz jártak, akit találtak sztk-ban? Üdv !
sziasztok. érdeklődnék, hogy szülésznőt ismertek e a János kórházban.kihez volt szerencsetek, illetve hogy
fogadott vagy ügyeletes volt. negatív tapasztalatot is várok. köszönöm előre is.
szia Preni,
gratulálok a babádhoz:). Jó pozitív történetet olvasni, én is úgy néz ki ott fogok szülni márciusban.
Van esetleg még valakinek bármilyen friss infója a kórházról? Bármit szívesen vennék.
Nagyon köszönöm
Sziasztok!
Ismeri valaki dr. Krauth Barbarát? Mik a tapasztalatok a doktronővel kapcsolatosan? Az első vizsgálat alatt nagyon kedves volt, de nem régen szerezhette a szakvizsgáját, mert nem találtam róla egyáltalán véleményeket a neten. Volt már hozzá valakinek szerencséje?
Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy tudtok e valamit, hogy a János gátvédelemmel hogy állnak, természetes szülés vagy inkább császár pártiak?
Köszönöm szépen :)
Retek
Teljesen rendben van a hely, a csecsemős részleg viszont már nem annyira... A babád legyen mindig veled, és készülj fel babagondozásból.
Sok sikert kívánok nektek! ;)
Szia Vanessza!
Nagyon hálás vagyok, hogy leírtad a tapasztalataidat! :)
Örülök, hogy ennyire pozitív volt számodra a szülés! :)
Én is hasonlót szeretnék.
Úgy érzem már nem kérdés, hogy hol fogok, ha eljön a nagy nap!
Köszönöm még egyszer!
Esetleg, ha valakinek vannak még pozitív/negatív tapasztalatai, továbbra is szívesen veszem... :)
Szia! Április 1-jén szültem ott, rettentően kulturált, nagyon-nagyon meghitt az egész szülészet. 5 szülőszoba van, abból 3-hoz van külön fürdőszoba is. Minden szobában van kád a vajúdáshoz, nagylabda, tv, hifi. Apuka végig bent lehet. Én este 9-kor szültem és csak egy halvány kislámpát kértem felkapcsolni, mert a díszvilágítás is fájt, így nagyon meghitt, hangulatos, békés volt az egész.
Nem muszáj VIP-et kérni, van sima 2 ágyas szoba is, csak előre szólni kell mikor megérkezel szülni, hogy ilyet szeretnél.
Ha lesz fogadott orvosod, mindent a segged alá fognak tenni.
Sok sikert :)
Sziasztok!
Engem is érdekelnének a tapasztalatok. Mi még egyelőre babát tervezünk és szeretnék már előre tervezni. Kulturált környezetet szeretnék, ha eljön a nagy nap.
Hallottam arról, hogy van VIP szoba is térítés ellenében. Erről van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerül?
Előre is köszönöm :)
Sziasztok!
Júliusra várom a babucimat. Felmerült ez a kórház, a Bajcsy- és a Szent Imre. Szült valaki mostanában ebben a kórházban? Milyen friss tapasztalataitok vannak? Akár priviben is érdekel. Köszi elõre is!
azzal nincs gond, hogy a csecsemőkkel nincsenek, mert velük vannak, legalábbis mikor én voltam, velük voltak, de az Esmeralda olyan hangosan ment, hogy tuti nem hallják ha sír egy gyerek... :-D
Egyébként a császárral nem volt semmi gond, az jól sikerült, legalább az :-D
Nem akartalak beparáztatni...Ha mégis a Margit mellett döntesz, és onnan szeretnél dokit, én Burik Zoltánt ajánlom. Szakmailag és emberileg is nagyon jó. Nálunk nem rajta múlt a dolog..és igen, mindenhol vannak rémtörténetek. Higgadtan gondold végig a lehetőségeidet :)
A császártól meg ne parázz, nem olyan vészes :) Domestosos kendőt pedig bárhová is mész, vigyél magaddal ;)
az nem rémtörténet hogy süvít a szél az 50 fokra felfűtött kórterembe ahova viszed az újszülött kisbabádat, fecskendővel van összetűzve a függöny és éjjel nem adnak a gyerekednek enni, csak mert azt akartad, hogy hazavitel előtt kipihend magad, a koraszülött gyereket leviszik a rendes csecsemőosztályra aztán csodálkoznak, hogy az intenzívre kerül.
Ezek tények sajnos...isten őrizzen a János kórháztól.
én télen szültem, ujjnyi rés a nyílászárón, bent 50 fokra fűtöttek, de süvített be a hó... :-D
3 napos gyereknek pont ideális
A Margit kórház jobb választás szerintem.
Van olyan doki,aki átvesz 29 hetesen,de iparkodnod kell. Főleg,hogy sem a dokiddal sem a kórházzal nem vagy kibékülve... Pont ilyenkor kell váltani,mert az már rég rossz ha előre rettegsz az egésztől. A császárt túl lehet élni,nem olyan vészes. (persze utána 1-2 hétig elég érdekes a mozgás..de minden nap jobb és jobb lesz).
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház szülészete
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Medicover/Szent János kórház szülészetén aki szült, elmesélné tapasztalatát?