Mihaszna férjek! (beszélgetés)
Köszi az elismerést, de én úgy érzem kifognak rajtam a fejemre nőnek látszik az Apa hiánya!
Nincs időm sajnos magamra meg pénzem sem! :-((
Szia!
Aranyos vagy kösz az érdeklődést!
Igen talált ott van 300km-re tőlünk, most volt itthon az ünnepekor 2.án ment vissza.Szereti ,őt is,nem nehéz munka előléptették,így marad ott! Csak ez a távkapcsolat nem jó a házasságnak a srácoknak,anyagilag sem, 2 felé húzzuk a keveset is,így a megoldás, nyáron ha ennek a tanévnek vége oda megyünk mi is albiba.A kicsi ott kezdi 3 éves az ovit a többiek meg sulit váltanak és végre ÉN IS MELÓZHATOK!!Ezt a házunkat ki akarjuk adni,de majd kiderül!
BUÉK!
Sziasztok!
Nem tudom jár e még erre valaki,de újságolom,ma talált a párom munkát!!
Végre 6 hó után!!
Szia!
Köszi az érdeklődést!
Annyit elértünk, hogy a hétvégén leülünk és beszegettünk.
Úgy látom érzi a dolog súlyát és megígérte, hogy amire letelik a segélye talál munkát.
A volt cégéhez van áprilistól felvétel, csak nem a gyár hanem egy külsős cég,azt várja,csak nem elég várni!
Tudod ő megszokta ha baj volt én megoldottam,de már nem tudom és csak ő a CSALÁDFENNTARTÓ!!
A munkanélkülije nem annyira kevés mint sokaktól hallom,de sokkal kevesebb mint a fizetése volt így még szorosabbra kell húzni a nadrágszíjat!
A srácok oké,nyárig esznek a suliba,ha épp nem betegek a vacsit meg megoldom,de a nyáron, a 3 hó alatt??
Szóval addigra mindenképp kell találnia valamit!!!
Gondoltam vagyis reméltem,hogy nem támadni akarsz!
Mert sokan azt teszik,az a legkönnyebb!
Amikor vállaltam a gyerekeket nem volt gond!
Ha tudtam volna,hogy gödörbe lépek leülök!
A gyermekeimnek csak jót akartam,de sajnos nincs jósgömböm,ha lenne sok mindent másképp csináltam volna!!!
Kedves Kata! Beszélhetünk sok mindenről, miért alakult így az életetek, miért ilyen a férjed stb., de ez nem fogja megoldani a problémátokat. Nagyon úgy tűnik, hogy neked kell a sorsotokat kézbe venned, ami egyedül nem fog menni, próbálj meg segítséget kérni (pl.alapítványoktól, linkek lent). Muszáj a problémádat feltárni, mielőtt még nagyobb baj lesz.
Nem támadlak!
Próbálom megérteni a jelenséget.
Nem!
A 3.k és a 4.k között több mint 6 év van!!
Ő úgymond becsúszott,persze ezt is lehet támadni,de én sajnálom ilyen vagyok nagyon elítélem az abortuszt és akkor sem volt még ilyen a párom.
Ha most meg ránézek a csöppre hát elszorul a szívem,hogy akár csak 1x is ez eszembe jutott!!!
Értem!
És ikrek születtek?
Ezt már írtam régen nem volt ilyen mikor megismertem dolgozott aztán fél évig itthon volt a gerinc műtétre várva de rá pár hónapra már melózott sokan a műtét után akár egy évig otthon agonizálnak.
Ő sem számított szerintem erre hogy elküldik és ha 1-2 hétig lett volna maga alatt azt még meg is értettem volna de 2 hónap az már sok!!
A 2 meglévő gyerek mellé egyértelmű volt a 3.k közös ezt csak az érti meg akinek már "hozott" gyerekkel ismeri meg a párját és egyértelmű hogy szeretnének közöset.
Én is így gondolom én nem sokat volta itthon a gyerekekkel melóztam de mindenhova küldtem a jelentkezést jártam üzletről-üzletre de sajnos nem vagyunk egyformák és ez már régebben volt.
Tény a mai világba 1 munkára 100-an jelentkeznek régen ez fordítva volt de aki akar el tud helyezkedni!!
Azon gondolkozom, vajon mi történhetett a férjeddel??????????
Mert gondolom azelőtt egy szorgos, dolgos bástyája volt a családnak, különben nem szültél volna 4 gyereket !!!!
Vagy nem így volt???
Azt a penzt amit most hitelre fizet majd fizeti alberletre, mert valahol alkni kell, szoval olyan sokkal tobb penze nem marad szerintem.
Plusz egy kulfoldre koltozes -foleg sok gyerekkel-nem olyan "egyet gondolok, jovo heten vagy akar jovo honapban megyek" dolog. Meg magyarok lakta teruleten sem.
Sajnálom Kata! De megértem a helyzetedet - sajnos nagyon sokan vannak ilyen vagy hasonló helyzetben.....:( Az egyik hozzászólónak részben igaza van - hagyd bedőlni a hitelt, ha minden kötél szakad és a párocskád semmi jelét nem mutatja a változásnak - nem tudsz vele mit csinálni, és a gyerekeknek is egy nagyon rossz példa. :( Beszélni tudtok normálisan? Vagy arra sem kapható? Ha nem megy, akkor kár is erőltetni, kérj segítséget a védőnői hálózattól, hátha van valami ötletük, hova lehetne menni, vagy anyaotthon ideiglenesen, vagy egy olcsóbb albérlet hirtelen , mondjuk lehet nem jó ötlet, mert sok helyre kaució kell, de ha nem hajlandó változtatni, akkor sajnos lépned kell......:(Lehet jobban jársz, mindenesetre az életed/életetek egy idő múlva sokkal nyugodtabb lenne.
Gyerekek: hiába fenyeget, nem tud mit csinálni, ha elviszed minda4 gyereket, megölni nem ölhet meg. Tudom erre nem lehet adni, de ha annyira agresszív lenne, akkor már elkezdte volna láttatni - gondolom. De Isten óvjon ettől Kata!