Miért veszi le folyton a sapkáját a gyerek, és meddig lesz ez így? (tudásbázis)
Télen azért nem vették le a gyerekek a sapit, mert fázott a fejük.
Most már jó idő van, nem fáznak:)
A cuki kis sapkákat pedig ilyen korban még igazán nem tudják kellően értékelni.
Ha nem lesznek túl hosszú időt a tűző napon, akkor nem fognak napszúrást kapni még sapka nélkül sem.
az én kisfiam is leveszi,de ő is csak a nyári satyót,a télit szereti nagyon!a cipőt is leveszi,de fel is húzza vissza,és a zokniját is mindég keresni kell,mert leveszi,és eldugja,aztán másikat kér!most két éves,remélem kinövi,mert aranyosan csinálja,és nem akarom ezért büntetni,mert végül is nagy bajt nem csinál!
a napszúrástól legegyszerűbben úgy védheted meg,ha nem viszed a napra!:)vagy a babakocsi naptetejét lehajtod,ha kimentek!
Nekem azt tanácsolták, hogy mutassam a tükörben, hogy ráadom. Bevált a dolog, már akár 5 percet is elvan a kis nyári sityakjában, és nem tépi le a 2. másodpercben.
Ha látom, hogy nyúl a fejéhez akkor gyorsan megpróbálom elterelni a figyelmét, nem azt mondom neki, hogy jajj ne vedd le, hanem mutatok neki kutyát, fűt, fát, megcsikizem a lábát, stb stb. Ez általában működik, ma sapival mentünk le és úgy is jöttünk fel, 2x is, nem vette le egyszer sem! Csak próbálta, de a kezébe nyomtam egy kekszet... :))
kitartást! :))
Kötős?
Én nyáriból is mindig kötőset vettem, azt nem olyan egyszerű leszedni.
szögbelövő.
sokat segít.
;)
nyugi, minden baba útálja a satyit:)
Nincs az a sapka amit ne szednének le:D
További ajánlott fórumok:
- Miért elfogadott tény, hogy az óvodában a gyerekek folyton betegek?Nem lehetne ellene tenni?
- "Felháborító, hogy nem veszik fel a cukorbeteg gyerekeket óvodába!"
- Folyton betegek a gyerekek!SEGÍTSETEK!
- 1, 5 éves gyerek még mindig nyáladzik és folyton tátva a szája. Hova forduljak?
- A Ti 2, 5 éves gyereketek is elvárja, hogy folyton rá figyeljetek? Hogy lehet ezt kezelni, hogy közben ne is kényeztessük el?
- Mit tegyek? A nászasszonyom folyton kavar a gyerekeknél!?