Miért van az, hogy még mai napig zavarba jövök a közelében? (beszélgetés)
Ja, bocsi! Nem láttam a személyi igazolványát. :)
Ide nem csak nagykorúak regizhetnek?
Szinte mindenkivel előfordul a "gyerekkori szerelem" ezért nem is érdemes ezen töprengni.
Te még most is olyan fiatal vagy - bár a hormonok már kezdenek működni - ezért nem is tudod felismerni az igazi szerelmet.
Zavarban vagy, mert az érzéseid komolyodnak, de messze vagy még a komoly és érett kapcsolattól.
Beszélj vele, ha jónak látod, de ne légy zavarban, mert semmi okod rá.
Én kb annyi lehettem, mint te most, mikor teljesen rabul ejtett egy srác a buszon. Évekig "együtt" jártunk - mármint a buszon -, aztán kinőttük az iskolapadot, s mindkettőnket másfele sodort az élet. De még így, majd´ 15 év múlva is, ha találkozunk az utcán, mindketten mosolygunk, megfordulunk a másik után, s valami hihetetlen kellemes érzés tölt el...pedig családom van, egy igazi lelki társsal, s egy gyönyörű kisfiúval.
Ez amolyan be nem teljesült gyerekkori szerelem, s az ember a régi, szép emlékeket, vágyakozásokat idézi fel ilyenkor magában. :)
ez de aranyos :) jót mosolyogtam most magamban :)
na nem azért mert annyira vicces,hanem mert ismerős a dolog,de már nagyon rég nem gondoltam erre :)
bennem is megmaradt az érzés a mai napig,pedig már saját családom van azóta.kellemes gyermeki emlék,zavarban sem vagyok már a jelenlétében.olyan 14 éves koromra múlt el az hogy kényelmetlenül érzem magam a társaságában (9 évesen tetszett meg :D )
az érzés meg fog maradni nagyon sokáig,az pedig szépen el fog múlni hogy zavarba jössz.gyakorolni kell :D
Basszus, ne viccelj már...
10 évesen "szerelmes voltál belé"??? :DDD
Régebben, kb 6-7 évvel ezelőtt (10 évesen) kedveltem egy akkor 25 éves pasit. "Szerelmes voltam belé", azaz kerestem a társaságát, incselkedtem vele, meg hasonlók. Akkoriban sokat volt nagyszüleimnél, mert anya tesójával nagyon jó barátok. Mindig örültem mikor ő is és én is egyszerre ott voltunk, akár csak pár percig is. Anya tesója mindig heccelt is, hogy oda vagyok a srácért. Azóta ez a dolog lecsendesedett bennem, meg ugye anya tesójában is. Ezután csak nagy ritkán futottunk össze néhány percre véletlenül.
Aztán tegnap újra találkoztunk nagyiméknál, és zavarban voltam, hihetetlenül kellemetlenül éreztem magam a közelében.
További ajánlott fórumok:
- Így karácsony közelében, a szegénységről
- Elélveztem, vagy csak a közelében jártam?
- Ibis Styles Hotel a Liszt Ferenc reptér közelében, milyen a szobalány munka?
- Van itt olyan aki szorong mások közelében?
- Ha valaki egy kórház előtt lesz rosszul, vagy közelében akkor is ki kell hívni a mentőket?
- Kismamák a Velencei tó közelében