Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vizes hasmenésre, széntabletta vagy Normaflore hatásosabb, ami rendbe tenné a helyzetet? fórum

Vizes hasmenésre, széntabletta vagy Normaflore hatásosabb, ami rendbe tenné a helyzetet? (beszélgetés)

ma 16:52

A lányom most esett a àt egy vírusos hányós, hasmenős nyavalyán.

Széntablettát ìrt az orvos.

ma 16:31
A szomszéd néni szokta mondani ilyenkor, hogy legalább jól kipucolódik. Persze, ha kóros, sokáig tart, az más.
13. Édua2
ma 15:20
ORS-por hideg vízben oldva.
ma 15:20

A széntabletta megfogja.

A probiotikum helyre hozza a bélflórát.

Ha dolgod van, vegyél be szétablettát, de én is amondó vagyok, hogy jöjjön ki, aminek ki kell jönni. Aztán/közben támogasd a szervezeted elektrolitokkal, folyadékkal, probiotikummal.

11. funnygirl (válaszként erre: 9. - Jooeva)
ma 14:43
Egyetértek. A szén tabletta a tünetet szünteti meg nem az okot ami miatt van a vizes hasmenés. Így védekezik a szervezet hogy megszabadul káros bakteriumoktol vírusoktól. Nem kéne gátolni. Persze ha ez 5-6 napig tart már akkor fel kell keresni egy orvost.
10. Zitu2
ma 14:36
Imodium
ma 14:34

Eenterol is hatásos.

De ami kivaló, az távozzon...

Pótold a folyadékot, sókat, ásványi anyagot, cukrot....

Vírus?

Jobbulást!

8. Piroska52 (válaszként erre: 5. - Piroska52)
ma 14:26
Cralex vagy Bolus.
ma 13:53
A Normaflore nem hasfogó.
6. Boch
ma 13:37

Szerintem a Szén a legjobb.

Van ahol fütenek is vele..

ma 13:34
Széntabletta.
ma 13:26
Úgy tudom hogy a csokoládé is segít.
ma 13:17

Jó kis clostridium. Várd ki a végét, diétázz, igyál sokat.A vízbe tehetsz egy csipet sót, hogy pótold az ásványi anyagokat.

A népi gyógymód pedig egy kis kupica pálinka bele egy csipet bors. :D iszonyat, utána egyél egy kis mézet. De nekem eddig azonnal megszüntette a hasmenést.

ma 13:13
Én inkább kivárnám a végét. Ha nagyon gáz, akkor lopedium.

Jajj!

🙃

Kb, 1 évben egyszer előfordul.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook