Fiam hasmenésre Normaflore-t és Smecta-t kapott. Mennyi idő míg hat szerintetek? (tudásbázis)
az én gyerekem is kapott smectát és normaflore-t vírusos hasmenésre. 1 zacsi/nap, fél zacsit lehet egyszerre adni. Semmi baja nem lett tőle, 1 nap után megfogta a hasmenést, de neki nem a fogától volt a hasmenés, pedig én is arra gyanakodtam.
15 hónaposan kapta, (már) tápszeres baba.
nappal simán 6, éjjel 3 körül volt a fogyasztása :D :P
ez tartott 3-4 napig akár, aztán csökkent
ha ezután nem múlik a dolog, illetve látod hogy nincs jól a gyerek, akkor doki...
nekem így mondta a védőnő
Nem kap tápszert,szopizik még,bár már nem olyan sokat.
Én is most néztem a betegtájékoztatót,egy éves kor alatt gyerekeknek és csecsemőknek napi egy tasak mehet.
Fogzásnál szerintetek normális,h 3. napja ennyi pelus van? És éjszaka is?
Mikor az alsó két foga jött,akkor nem volt ez. Azóta még nem bújt ki fogacska.
Igen,gyerekorvos írta fel a smecta-t ma. Egy tasakot kell elfeleznem egy nap.
Azért nem biztos,hogy a fogzástól van,mert nagyon sokat kakil(napi 7-8 pelus) és éjszaka is 2-3-szor,viszont éjszaka fájlalja is a hasát,mert sír szegénykém és amint sikerül kakilni,akkor tud elaludni. Nappal nem sír. Nem értem igazából,persze örülök neki,hogy nappal nem fáj neki.
??? a smectát a doki adta erre? 10 hósnak én még nem adnám...
a normaflore is okozhat hasmenést! használj inkább más probiotikumot!
nálunk a hip ors-e is jó volt ilyenre, bár az nem hasfogó, csak pótlószer :) de jobban fogta a gyerekem hasát :)
a fogzós hasmarsra pedig a gyakori pelenkacsere vált be :))
Én a helyedbe ha a fogzástól lágyabba széklete nem adnék neki smectát.
Csak akkor adj neki, ha más baja van mert a fogzásos hasmenés megától elmulik és nem okoz gondot.
A smecta port én is szedtem már.
Másnap sokkal jobban éreztem magam:-)
10 hónaposak vagyunk,fogzik,3 napja van elég híg hasmenése,de nem biztos,hogy a fogzástól.
Kicsit aggódom.