Mi a véleményetek a Normaflore-ról? (beszélgetés)
Szia!Kisfiam 9 éves 40 kiló .De a gyógyszertárba is mondták adhatom neki mert 10-12x ment a hasa mint a viz így szerintem nem is volt sokáig benne mert kijött belőle.De 2 lehetséges ok volt ez a normaflore vagy macskaszőr a normafloret elhagytam nem adom neki de másnak macskázott és ismét kijött ugyhogy lehet a macskaszőr is Amugy bevette az allergiagyogyszert és adtam neki kalciumot el is mult ,ezért is gyanakszok már inkább a macskára .
Bár elötte is volt hogy szedett normafloret igaz akkor 3-4x 1 adagot és akkor nem volt kiütése .
De köszi a válaszod!!!
Szia!
2,5 éves kisfiamnak nyár elején volt hasmenése és én is adtam neki a normaflore-t. 10 ampulla 5 napig és rendbe jött a pocija:) Akkor 12,5 kg volt.
Nem lehet hogy kicsit sokat adtál neki?
Nem tudom mennyire él még ez a fórum de megkérdezem!!
Kisfiamnak hasmenése volt brutális szedtük a hasfogót vettem hozzá normaflore-t ezt ajánlotta gyógyszerész ,3 óránként 2 ampulla tegnap ma délutánra kijött jópár kiütés a testén lehet attól szerintettek???Végül is irja a mellékhatásoknál!!
A kérdésem a következő lenne hozzátok/önökhöz én megvetem a Normaflore belsőleges szuszpenziót 2010.01.05-én vetem és szedtem idáig és Mára ott tartók hogy hasmenésem van érdekelne nem lehet ennek a mellék hatása?? Mivel a betegtájékoztató nem tud és nem is ír hogy lenne ilyen mellék hatása!! És a szedés előtt nem volt hasmenésem!!
Én sok antibiotikumot szedek és ezt ajánlóták imúnerősítőnek!! Ha valaki tapasztalt ilyet kérem hogy jelezze itt vagy a lt1457498@gmail.com e-mail címemen!! A segítségét előre is köszönöm!!
Mi egy ideig azt használtuk...., vagyis inkább a gyerekek, ha gyógyszert kaptak.
De azóta van egy sokkal jobb és hatásosabb készítmény, melynek neve: Bonolact Pro+biotikum
Nekünk a gyerekorvos ajánlotta. Kicsit drágább, de csak első látsra.
Míg a normaflorból napi 3 ampullát kell beadni, addig a probiotikumból napi 1 kapszula kell. 30 darab van benne és 3800 Ft-ba kerül. És csak akkor kell adni, ha baj van, tehát a 30 szem sokáig elég!
Itt utána tudsz nézni:
Nekünk eddig mindig bevált.
A gyerekorvos mindig javasolja antibiotikum mellé. Eddig soha nem is volt hasmenése a kisfiamnak ha ilyet szedett.
Azt viszont nem tudom, hogy fogyókúra előtt érdemes-e szedni.
B6
vénynénkül kapható! étcsoki banán diéta!
Normaflore bélbolyhokat egyensúlyát állítja vissza! jó nagyon hosszan tartó hasmenés immunrendszer vissza állítására (bél)
Szerintem nagyon jó,de különböző bélflórát éríntő betegségeknél,pl. hasmenés.Nálunk bevált a két picinél,de főleg a lányomnál/4 éves/.Ha összeszed vmi vírusos betegséget,ez az első amit adok neki,hogy ne készüljön ki annyira a pocakja.Csecsemőkortól adható.
Immunerősítésre inkább Béres-csepp+nagy dózisú C-vitamin.
További ajánlott fórumok:
- Adhatok a cicának Normaflort, ha hányt?
- Székrekedésre mit adjak 10 éves gyermekemnek? Normaflore?
- Fiam hasmenésre Normaflore-t és Smecta-t kapott. Mennyi idő míg hat szerintetek?
- Cedax Baby, Normaflore kettős. Tapasztalata van valakinek?
- 6 éves gyermekemnek adnám a Normaflore-t. Reggel vagy este adjam be?
- Candidára a gyógyszer mellé Normafloret kaptam, de édesített vízben elkeverve kell meginni, én viszont nem ehetek cukrot. Mit tegyek?