Cedax Baby, Normaflore kettős. Tapasztalata van valakinek? (tudásbázis)
Én utoljára Lacto protect-et adtam Lucának.
Műanyag kapszulás, de a gyógyszerés ismim azt mondta, hogy nyugodtam húzzam szét, és a port keverjem el folyadékban (bármibe). Lehet akár egy korty is, mert ez is íztelen.
És sokkal jobb, mint a normaflore. Sokkal.
Ettől nem volt baja az kislányomnak se!
Sajnos szedtünk már több félét (többször volt már mandulagyulladása),és bizony volt amitől csúnya hasmenése volt!Ezért is szükséges a probiotikum!
Rá is van írva a normaflore-re,hogy teába,tejbe,gyümölcslébe is bele lehet tenni!
Én úgy szoktam mindig!
A gyógyszert pedig szépen beveszi az adagolóból!
Normaflore-t bármibe, mert nincs íze, és legalább a 2 óra legyen meg a kettő között.
Cedax-ot sajna már az én kislányom is szedett, többször is, de semmi baja nem volt tőle. Szerintem az egyik legkíméletesebb anti ami gyerekeknek van.
Sajnos mi már többfélét is szedtünk :-(
A hűtőfürdő szerintem kevésbé drasztikus. Test meleg vizet kell folyamatosan,lassan lehűteni.
A normaflore-t nyugodtan akár a tápszerébe is beleteheted. Észre sem fogja venni.
Nekem úgy egy éve kellett hogy cedax-ot szedjen a tüszős mandulagyulladásra.
Eleinte nagyon zokon vette a fecskendőt, így beleerőszakoltam a szájába, nyomtam, nyelt, nyomtam, megint nyelt.
2 nap után már szépen a szájába vette, nem kellett megszenvedni azért hogy bevegye a gyógyszert (2 éves volt).
A normaflore-t pedig a kezébe adom, és ő szépen ügyesen kiissza belőle.
Szia!
Mi is ezeket szedtük a múlthéten!a gyógyszertárban is mondták,hogy legalább 2óra teljen el az antibiotikum beadása után,és jöhet a normaflore!
Szia.
Az antibiotikum és a probiotikum között legalább 1 óra teljen el. Ha 6 körül adod a cedax-ot akkor 7 körül a normafloret.
De mivel ha jól emlékeszem a cedaxot is egyszer adod neki, akkor kaphatja délelött a normafloret délután pedig a cedaxot.
További ajánlott fórumok:
- Adhatok a cicának Normaflort, ha hányt?
- Székrekedésre mit adjak 10 éves gyermekemnek? Normaflore?
- Mi a véleményetek a Normaflore-ról?
- Fiam hasmenésre Normaflore-t és Smecta-t kapott. Mennyi idő míg hat szerintetek?
- 6 éves gyermekemnek adnám a Normaflore-t. Reggel vagy este adjam be?
- Candidára a gyógyszer mellé Normafloret kaptam, de édesített vízben elkeverve kell meginni, én viszont nem ehetek cukrot. Mit tegyek?