Miért van az, hogy látványosan fogyok, de a mérleg nem mutat semmi fogyást? (tudásbázis)
Nagyon sajnállak :((( Biztos nem lehetett könnyű. Köszi hogy megosztottad velem...
Nagyon köszi mindenkinek!!!!
Szia!
Én eleve sovány alkat vagyok, egyszercsak mégis mindenki elkezdte mondani, hogy milyen sovány lettem. Azt hittem, cinkelnek, mert a mérleg inkább többet mutatott, mint kevesebbet. Aztán kiderült, hogy beteg vagyok. Rengeteg kivizsgáláson mentem keresztül, minden lelet negatív volt. Egyre több tünetem volt, ami mögött nem volt betegség. Egy idő után olyan nyúzott lett az arcom, mint egy alkoholistáé. Másfél év után sikerült kideríteni, hogy a Candida áll a háttérben. Orvosi segítséggel jöttem ki belőle, újabb másfél év gyógyulás után. Ne várd meg, hogy így járj. Lehet, hogy túlterheled magad, s ez meglátszik rajtad, egyelőre. Vegyél vissza az iramból, törődj többet magaddal. Nem mindig az számít, kinek tetszik, mit teszel. Ha tovább terheled magad, a Candida rád is lecsaphat. Talán még nem késő....
Lehet :))
Tényleg, holnap megmérem magam. Amióta elindítottam ezt a topicot, nem mértem nagyon magam, és azóta eltelt egy kis idő. Lehet akkor csak azért nem mutatott semmit a mérleg, mert nem sok idő telt el a fogyás óta... vagy nem tudom...
Ha tényleg nem teszel semmi térte -nem sportolsz többet,mint előtte, akkor menjdokihoz. Ugyis ott dolgozol.
Bár az fura,hogy a mérlegen nem látszik.
Ez igy elég ellentmondásos.
A héten már 3 ember szólt meg, hogy mennyire lepasszoltam.... :(((
A munkás nacijaim leesnek rólam.
A mérleg vizet mér, nagyon bezavar néha a hormonháztartás is.
Zsirból való fogyás az igazi, az pedig cm-rekben mutatkozik meg és nehezen jön vissza.
Rossz a mérleged.
Ezek a régebbi mérlegek nagyon sokat "csalnak",én le is cseréltem.
Az izom valóban nehezebb a zsírnál,de az is lehet,hogy rossz a mérleged!
Egyébként a mérleg mindig később mutatja az eredményt,mint ahogy azt érezzük!
További ajánlott fórumok:
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Napi 10-20g-ra lecsökkentett szénhidrát-bevitellel, látványos/gyors fogyás érhető el?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- Miért van az, hogy betartom a fogyókúrám, minden nap tornázok is és a mérleg nem mutat kevesebbet?
- Mikor mérlegeljünk a fogyókúra alatt? Naponta?Hetente?Havonta?
- A Class FM fogyókúra versenyt rendez.Állítólag Békéscsabán is lesz mérlegelés.