Miért van az, hogy az utóbbi 1 évben, akármilyen órát veszek, mind késik?Beállítom és egy idő után azt tapasztalom, késik egyre többet. (tudásbázis)
és akkor még nem beszéltünk akkor, hogy évente új telefon és számítógép is kell, mert sajnos azokat is valahogy tönkrevágom.
És azok sem igazán gagyi utánzatok. Almapárti vagyok.
Na, ja. Persze. :)
Ebben a hitben hagylak.
Amúgy a párom svájcban vásárolt, eredeti, licence-es órája is megáll ha sokat van rajta mellettem.
Szerintem nagyon egyszerű földi, UFO,és túlvilágmentes magyarázata van , kitűnő hamisitványt vettél.
A márkás órák a kb. 50E HUF körüli áruk miatt olyan precízen lettek kialakítva hogy sem mágnes sem por sem ezoterikus hatás nemtudja leállítani, és késleltetni őket.A bűvészek is csak a preparált órákat tudják leállítani.
ha volt benned, akkor mar semmeddig.
mert ha betolnak MRI gepbe barmilyen magnesezodo femmel a testedben, akkor sajnos nem eled tul a vizsgalatot.
Szoval ha tuleltek, akkor nincs bennuk.
én is voltam kb 6 éve :)
a donna karan órámnak pl sosincs baja,de az összes többi...igaz azok az olcsó kategória..
Én a cégnél, ahol dolgoztam, kipróbáltam más munkatárséval is, akárkinek az órája kerül a közelembe, az mind megáll, majd az illetőnél újra indul...
De érdekes, csak karórákra érvényes...
Én nem tudok órát hordani, mert megáll rajtam.
Gyerek korom óta van ez, a mobilok és a számítógépek is max 1 évet bírnak. Már megszoktam. :)
szerintem ahhoz, hogy ezt megoldjuk hiteles tesztelest kell folyatnunk.
Vedd meg az en oramat (nem kesik 10 eve), meg eg egy ket forumozoet, ha azok is kesni fognak, akkor lehet, hogy magnes vagy benned.
Volt valaha MRI vizsgalatod?
Vegyél rádió vezérlésűt.
Nekem a karórám, ébresztőórám, faliórám és a munkahelyi órám az. Ha egymás mellé rakom őket hajszál pontosan ugyanannyit mutatnak. (még szép!) Manapség 1,5-2 ezerért már szerényebbeket lehet venni.......
Lehet, hogy nem az nem is ora, hanem turelemjatek. :-)
Probald ki, hogy mikor lefekszel este, mindig elore allitod az orat 5 perccel.
Akkor 24 oran eresztul nem kell miatta idegeskedned. :-)
Új órát nem tudom talán 5öt vettem 1 év alatt,és mind késik:D
talán azt akarják,hogy elkéssek!
Ma vettem új órát,új elemet és késik,más megint 5 percet.
mindegyik ezt csinálja.
További ajánlott fórumok:
- Normális dolog, hogy akármilyen böngészőt használok, sokszor nagyon lassú a szélessávú optikai internetem?Mi lehet a baj?
- Szeretnék a naplómnak hátteret, de nem akármilyet! Tudnál segíteni?:)
- Ha olyan robogót veszek, aminek nem volt az utóbbi 5 évben fizetve a biztosítása, akkor ezt nekem, új tulajnak kell kifizetni?
- Lehet akármilyen lent, hátul a baba, a 10. héten már mindenképpen lehet látni hasin?
- Mért van az, hogy a nyomtatóm ugyanazt a képet nyomtatja ki mindig pedig beállítom, hogy mit nyomtasson?Kérlek segitsetek.
- Van valakinek 1983-ból való újságja? Akármilyen, cikkek, hírek, divat érdekelne.