Miért vágyakozik minden pasi az exére? (beszélgetős fórum)
...de így megy. Ha nem zárta le, minek ismerkedik? Én csak egy pasival találkoztam még eddig, laki a feleségén nem tudott túllépni. Viszont ő csak vadászgatott, sosem akart komoly kapcsolatot ez tuti.
Hagyd az ilyet a francba és akkor jöjjön vissza ha már lezárta az exét.
ui.: kevés pasi tudja feldolgozni ha dobják"
Nekem az is tökéletesen bejön,ha nem lelkileg ad a pàrom:)
Egyébként nem azt kellene nèzni,hogy a màsik mit ad.Ez nem üzleti kapcsolat,kösz de nem kell a tenyerén hordozná a màsiknak,ha semmit nem èrzek irànta.Egyébként is jobban szeretem,ha nem becézget,hanem szerelmeskedik velem.
Ez hülyeség!
Honnan ez a kérdés???? :/
Ez nem speciálisan a férfiak tulajdonsága. Viszont, ha megfordítoma dolgot, akkor meg az sül ki belőle, hogy manapság a nők viharosan gyorsan túllépnek egy-egy pasason. Meggyőzik magukat, hogy már úgysem tud nekik semmit adni (persze a társadalom a barátnők és mindenki más felé azt kommunikálják, hogy ez az adás "lelkiekben" értendő) és ezért haszontalan.
Tárgyiasultaka kapcsolatok is, mindenkire címke van aggatva, hogy mennyit ér. Szóval, inkább legyenek valakinek érzelmei és lássa mega jót egy volt kapcsolatában, minthogy olyan sivár módon éljen, hogy egyik férfitől megy a másikig és másnapra már azt is elfelejti, hogy a szerencsétlen pasas, aki alkalmasint a tenyerén hordta, arcát simogatta, becézgette, a világon volt.
Persze ez egy álomkép, amit minden férfi a régi párjába belelát és akinek egy kis sütnivalója van, tudja, érzi is, mi volt a hiba, de nem ezt fogja látni, hanema szép pillanatokat vágyja vissza az életébe. Ez egy új pár mellett nem jó, de jobb, mint a vázolt alternatíva...
Hát az itt előfordul..)
Indíts másikat,formáld át a szavakat..)
Erre a marhaságra akartam csak reagálni vele
... de nem engedték :( Nem illeszkedett a portál szellemiségébe :D
További ajánlott fórumok:
- Minden pasi ilyen (disznó)? :) :D
- Beteges, ha a pasim ex-ét minden nap megnézem az iwiw-en?
- Minden jó pasi foglalt vagy másodiknak akar vagy azt sem, hogy is van ez?
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- Miért van több esze egy nőnek mint egy pasinak?A nők szeretik a biztos életet a családot.A pasik akkor sem nyugszanak ha minden adott ehhez.
- Ti randiznátok olyan pasival, aki mindenben szimpatikus, de hiányzik 1 foga?