Miért vágyakozik az emberek nagy része a tengerpartra? (tudásbázis)
Ez is igaz...
Bár sajnos elég kicsi az esélye, hogy tengerhez költözzek... Meg amúgy is nehezen hagynám itt a családot. De azért ha adódna lehetőség, lehet másképp gondolnám. :) Biztos fontolóra venném, hogy megyek-e. :D
:DD
Ha odaköltözöl, attól még utazgathatsz másfelé is!
Barátaink is így élnek... Vancouverben.
A tenger csodálatos reggel, délben, este, éjszaka,szép időben, viharos szélben! :)
Mert nem élünk a partján.
Szívesen odaköltöznék.
:)) Nem is értem mi jó van abban, hogy az ember lánya a tűző napon a vízbe lógatja a lábát a pálmafák alatt. Mikor itthon olyan szép esős idő van! Nem sokára jön a hideg! Brrrr
:D
Nekem olyan végtelen. Minden évben gombóc van a torkomban, amikor nyaralni megyünk és már látótávolságba kerül annak a hatalmas víznek akár csak egy öbölnyi része is. Gyönyörű kék, ragyog felette a nap, s még a felhők is szikrázóan fehérek.
Valami szédületes összhatás nekem.
A halat főleg a tényéromban szeretem, a többit még nem kóstoltam:-)) Asszem, csak mentséget kerestem a saját hüleségemre.
Érdekes, hogy amikor életemben egyetlenegyszer eljutottam az Adriára, képtelen voltam lemenni a tengerpartra. Ott jöttem rá, hogy leküzdhetetlen fóbiám van a víztől. Most persze csak nevetek rajta, de akkor!
Mert gyönyörű a tenger, nyugtató a hullámok hangja, jó a levegő.....feltölt energiával.
Én nem tudom megunni, pedig mellette élek, Losinj szigeten...
Hát igen!
Még egy ideig én is csak a fotókat nézegetem...
De még szeretném látni,és a habjait érezni,lehet a partja kavicsos is :))
Tettem fel pár képet, hogy én miért...
Csak! :)))
igen, biztosan szép volt:) én is szertem a hegyeket.
de ott azért nincs olyan meleg:)
másrészt a tengerben az is jó, hogy olyan "végtelen".
szerintem az nem indok, hogy azért szeretjük sokan a tengert, mert Mo-n nincsen.
hiszen itt nincsenek nagy hegyek, sivatag, fjordok és még egy sor természeti képződmény sem....
ennek ellenére a legtöbb ember - bár szívesen kirándul a hegyekbe stb is - azért a tengert részesíti előnyben.
szerintem azért, mert egyszerűen szép, és jó benne fürödni:)
Én is a hegyeket szeretem és sokat túráztam,és csak 2006-ban jutottam el először az Égei tenger partjára. 2008-ban pedig a Jón tengerhez.
A hihetetlenül kék tenger egyszerűen lenyűgöző.
A hatalmas tér nekem egyszerűen a szabadság érzetét keltette.
További ajánlott fórumok:
- A falusi emberek nagy része miért foglalkozik állandóan másokkal?
- Az emberek nagyrésze utcán/buszon miért bámulnak ennyire feltűnően, idegesítően rám?
- Az emberek nagy része miért utálja annyira a januárt?
- Az emberek jelentős részének nem párhuzamos a kettő szeme?
- Ismerkedés depressziós emberek részére.
- Olcsó, de igényes szállást keresek az olasz tengerpartra 2 fő részére, augusztus 15-től! Tudtok ajánlani?