Az emberek nagy része miért utálja annyira a januárt? (beszélgetés)
Papája, köszönöm a torta jelet.
Egészen pontosan 30.-án töltöm be a 36-ot.
2 okból utálom.
Anyagi. A január nehéz hónap.
A másik a születésnapom.
És ezt a nappalok is tudják? :)))
Én kinézek délután az ablakon és novembertől februárig siralmas látvány fogad... úgyhogy nálam a január novembertől februárig tart. Brrrr...
Valószínűleg azért,mert elmúlik az ünnepi várakozás,izgalom,véget ér a karácsonyi szabadság,iskolai szünet,bejelentik az áremeléseket,jönnek az éves elszámoló számlák,még rövidek a nappalok és korai a sötétség.
Esetleg kiköltekeztek karácsonyra,és szűkös a családi kassza.
Szembesülnek vele,hogy az újévi fogadalmakat,mint fogyókúravagy cigiről leszokás,nehéz betartani.
Nekem nincs gondom a januárral,én már ilyenkor kezdem várni a tavaszt.Én anovembert gyűlölöm,ahhoz képest a január klasszisokkal jobb.
Amikor ősszel elkezd sötét lenni, akkor az emberek elkezdenek díszíteni, karácsonyi díszeket kitenni, manapság már októberben van akkor a Halloweenra is készül tehát már ekkor dekorál.
Ahogy eljön a január minden ilyen ünnep lemegy, jó sokáig nincs munkaszüneti nap kilátásban, a tavasz még messze. Ezért nem szeretik olyan sokan. Februárban talán már kezd érződni, hogy hosszabbodnak a nappalok, így kezdik látni az alagút végét.
Én nagyon szeretem a januárt.
Férjem és fiam januárban születtek.
Hosszabbak a nappalok.
Igazi téli hónap - normális esetben.
Kezdődik a sí szezon, unokám válogatott versenyző.
Nyugodt hónap, végre nem kell a kertben "kapirgálni"
stb...
További ajánlott fórumok:
- 90 napos januártól
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Miért azok az emberek foglalkoznak más öltözékével, akik nem annyira stílusos,divatosak?
- Miért annyira vakok az emberek, hogy nem látnak a mosoly mögé?
- Annyira jó itt a Hoxán! Az emberek majdnem 100 százaléka...
- Annyira kedvesek az emberek...Olyan szép hozzászólásokat...