Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Miért számol rá a bíró a boxolóra azután is hogy már felkelt? fórum

Miért számol rá a bíró a boxolóra azután is hogy már felkelt? (beszélgetés)

13. Csillagszem38 (válaszként erre: 8. - Ruslan)
dec. 8. 08:16
Igen, igen
dec. 8. 08:16
Azert, h legyen ideje eszhez terni teljesen. Vagyis azalatt a par msp alatt van ideje teljesen eszhez terni. Ha a vegen is szedeleg es nem kepes vedekezni, utni, folytatni, akkor annyi. ;)
11. Ruslan
dec. 7. 22:24
Nagyon szívesen.
10. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 8. - Ruslan)
dec. 7. 21:13
Köszönöm, így már érthető
9. Myra (válaszként erre: 8. - Ruslan)
dec. 7. 20:49
Kösz a választ, ez engem is érdekelt.
8. Ruslan (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
dec. 7. 20:05
A kötelező számlálást azért van, hogy biztosítsák az ütésekből való felépülést. Még akkor is, ha a leütött bokszoló készen áll az azonnali folytatásra, a bíró nyolcig időt ad neki, hogy felmérje magában, tudná folytatni a küzdelmet vagy sem.
7. katt2 (válaszként erre: 5. - Pötibaba)
dec. 7. 19:16

Pontosan így van. Amíg rászámolnak, ez egy regenerációs idő. Persze, vannak hülyék, akik azt hiszik, hogy azért mert felállt már jól is van. Azoknak 2 másodperc is elég.

Vannak bosszúnak titulált mérkőzések is. Ott direkt nem üti le a jobbik az ellenfelet, mert egyszerűen pépessé akarja verni.

Akit érdekel, az nézze meg a Klicskó vs. Briggs meccset. Egy igazán eklatáns példa. Klicskó maradéktalanul teljesítette az elképzelését. Briggs 2 hétig korházban volt mindenféle törésekkel...

6. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 5. - Pötibaba)
dec. 7. 13:48
Hát, ez az. Tovább engedte. Csak előtte tényleg 8-ig számolt, pedig már 4-5 mp-el korábban már állt. Utána megkérdezte hogy jól van e, ezt még meg is értem, mert tényleg fontos dolog, és csak utána jöhetett ki az ellenfél a sarokból. Ezt se értem. Bőven elég lenne hogy szépen megáll egy helyben, vagy 1 lépéssel odébb, hogy ne zavarja a fölkelésben. Ez így minimum 3 mp sarokba érni, és onnan vissza is annyi, pedig üthetnék egymást tovább amint jelzi hogy jól van, ehelyett még azt is várni kell. Azt megértem aki támolyog, ott több idő kell, vagy lefújni, de valamikor elég egy láb bicsaklás, plusz egy kisebb ütés, amitől padlóra kerül és látszik hogy meg se kottyan neki. De egyébként a pankrációba meg hagyják hogy a hajánál fogva húzza fel a másik. Tudom, az show műsor is, de ugyanúgy van veszélye.
dec. 7. 13:34
Azért, mert attól, hogy feláll, még lehet, hogy nincs teljesen magánál agyilag. Ha pedig még nincs képben, akkor nem ütheti a másik újra.
4. Enissa (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
dec. 7. 13:33

Mert a bíró látja a szemmozgását, pupilláját, mennyire tiszta az ütés után.

A ringben ő felel a sportoló egészségéért, az orvosokon kívül. Nem keveset tanulnak, hogy végezzék a feladatukat.

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
dec. 7. 12:57
Megmutatja, hogy tud nyolcig számolni.😁
2. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
dec. 7. 12:11
Bizony, minden mp számít egy 3 perces menetben 😁
dec. 7. 10:44
Láttam a napokban egy meccset, szinte egyből felpattant a leütés után, már 4-re, de a bíró meg számol tovább. Mi szükség van rá hogyha már valaki felállt és ugrál egy helyben stabilan, kezeit jó szorosan az arca elé helyezi jelezve hogy teljesen friss, hogy még mindig számoljon a bíró. Már nem azért, de ezzel mennek a másodpercek a menetből ami lehet hogy másképp alakítaná a dolgokat. Utána még azt is meg kell várni hogy kijöhessen a sarokból a másik. Ez így önmagában +10 mp, ami nagyon értékes egy 3 perces menetben. És rájöttem hogy nem ez az első ilyen eset.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook