Miért nem veszi ki a részét a gyereknevelésben? (beszélgetés)
Nehogymár ezt le kelljen nyelni4
A gyereket 2 ember vállalja, mindkettő felelőssége a nevelése! Minek is gyerek a pasinak, ha úgyis csak arra ,,jó", hogy pénzt keressen rá?!
Igenis vannak normális pasik.
Többek közt az én férjem. Én heti 3 nap iskolába kezdtem járni újra (már végeztem) és bizony a 2 éves ikreket ő fürdette egyedül este.
De ha itthon vagyunk mindannyian, akkor is megeteti őket, segít fürdetni, besegít a házimunkába, ha arról van szó.
Nem mondom, hogy mindig önként és dalolva.
Nem is akarok mindent rásózni, hiszen dolgozik, kell neki is a pihenés. De milyen már az, hogy pont a gyerekei lennének terhére???
És ha majd az anyuka is dolgozik? Akkor mire fogja, hogy nem foglalkozik a gyerekkel?
Szerencsére a környezetemben én azt látom, hogy az apuka törődik a gyerekkel, örömmel veszi ki a részét a teendőkből.
Nem, nem normális, és nem szabad beletörődni, ahol ez nem így van.
Az meg már milyen kapcsolat, ahol hazudozni kell, mert másképp nem pihenhet az anya?
Betti, üljetek le, beszéljétek meg! Mondd el, hogy ez neked milyen érzés.
További ajánlott fórumok:
- Csak egy Anya? Vagy a gyereknevelés munka lenne?
- Annyira nehéz... gyereknevelés kérdések
- Anyósom, apósom beleszól a gyermekeim nevelésébe, 20 éves vagyok, szerintetek éretlen vagyok még a gyereknevelésre?
- Ki veszi ki jobban a részét otthon a gyereknevelésből?
- Férjem nem érti miért fárasztó olykor a gyereknevelés....
- Melyik a kedvenc terhességgel, gyerekneveléssel kapcsolatos könyved, és miért?