Miért nem vesz el a Párom? (beszélgetés)
Érdekes... Végigolvastam az írásokat és nagyon tanulságos volt.
Én is azon az állásponton vagyok, hogy egy nőnek mindenképpen fel kell venni azt a fehér ruhát (vagy legyen akármilyen színű). Ezt nem szabad kihagyni és ha valaki ennek az ellenkezőjét mondja, az menjen el és próbáljon fel egy mennyasszonyi ruhát. Utána mondja, hogy nem szeretne az oltár elé állni. :D
Én 4 hónap után mentem férjhez. Nem, nem vártam Babát. :D Elváltunk, van egy közös Gyermekünk, ami az itt leírtakkal ellentétben nem jelent szoros elszakíthatatlan köteléket.
Azt mondtam, soha többé nem megyek férjhez. Teljesen mindegy ilyen szempontból a papír, ha szabadulni akarsz egy rossz házasságból, inkább adj többet, csak hadd léphess.
Szóval elhatároztam, hogy soha többé nem leszek feleség. Ezért meg is értem azokat a férfiakat, akik már voltak nősek. De most van egy Párom, és ne nevessetek ki, de elgondolkoztam rajta, hogy lehet, mégiscsak beadnám a derakam, ha Neki fontos (és az).
Kedves Nnaagyrépa! Én szívből gratulálok és szívből kívánom, hogy boldog legyen a házasságotok! Örülök, hogy teljesült a kívánságod.
hát, ennyi idő után azért érdemes meggondolni, hogy fontos e a házasság. nem véletlenül vagytok együtt ilyen régóta. mi csak 3 évesek leszünk 1 hónap múlva:)
azért ha a férjemről lenne szó szerintem én sem hagytam volna el , ha nem akar elvenni. de szomorkodtam volna:(
mit mond miért nem?
én megértelek:) én is férjhez szerettem volna menni már fiatal koromtól...ez 25 évesen meg is történt..már másfél éve:)
akkor végülis kivártad ezek szerint:)
nekem várnom sem kellett:D a férjem 1 hónap után kérte meg a kezem:D jó érzés , én imádok házasságban élni:)
Hasonló az elképzelésünk. Persze az embereket a hibáikkal együtt kell elfogadni, de ha van akinek extra nagy hibái vannak, akkor azzal nem lehet együtt maradni, hisz úgy se fog megváltozni... A kapcsolatok elején általában kiderülnek a hibák, tehát lehet dönteni. Az a legjobb, ha a pár hasonlít egymásra sokmindenben, akkor sok gond nem lesz. Szerintem nem igaz az, h az ellentétek vonzzák egymást. Volt barna hajú pasim én szőke vagyok, volt duci pasim, én mondhatni vékony vagyok még mindig, sorolhatnám... De egyik mellett se tudtam megmaradni.
De aki a nagy ő az életemben, na ővele élek most, kívül-belül nagyon hasonlítunk, így ezerszer jobb és könnyebb együtt lenni és élni. :D Főleg, h ő az egyik legjobb barátom is. :D A másik legjobb barátom a tesóm.
nézd, lehet hogy konzi vagyok, de erre csak azt tudom mondani hogy csak olyan pasit tudok, szeretni, és becsülni aki a cselekedeteivel rászolgált.felelősségteljes, és lehet rá számítani a legrosszabban is.
ha nem ilyen akkor nem tudom szeretni. ergo mehet a fenébe
Hát, ha egy új nőnek a rajongója lenne a párom, onnantól kezdve nem is lenne már a párom.
Nálunk mindig műszaki cuccokról van szó, most épp új routerről (jelenleg 3 van itthon, egy eltűnt) és a kocsihoz cuccokról van szó, nameg arról, h milyenre cseréljük le a mostani kocsit és hogy milyen lakást vegyünk, de csak olyat, ami után másik lakást is veszünk, azt meg albiba kiadjuk, stb. Ezek a rajongások mind mind pozitívak - szerintem. Én legalábbis örülök neki. Bár én imádom a kocsinkat, egy gyönyörű vw passatunk van, de ugye nem érdemes egy kocsit sokáig megtartani, igaza van a páromnak, le kell cserélni egy még jobbra. Én nagyon tudok ragaszkodni dolgokhoz, de neki van igaza. :D
szóval irtam privit.
de nem értelek.
szia.
Nem akartam, már a közösbe beírni azt,hogy ha el is hagyom egyszer akkor sem azok miatt a dolgok miatt amiket írtam,bár azok is elég gázosak.A gyermeteg viselkedése inkább idegesít.Ilyesmik pl hogy ha valamit a fejébe vesz,akkor azután rajong hónapokig.Most pl egy fényképezőgépet vett és már a fotótanfolyamokat mondogatja,már a fotós oldalakat nézegeti stb.Ezt fogom hallani hónapokig,azán majd jön más dolog.
értem én, de hogy lehet valakit szeretni aki az orrod alá dörgöli hogy az ő lakásában élsz, és megszab dolgokat.
nem tudom.én az ilyennek beverném a képét.nemhogy még szeretni.én sokkal büszkébb vagyok annál hogy hagyjam hogy lealázzon egy hülye farok. már bocs.te tudod, de szerintem az a baj hogy nem tudsz hova menni.inkább elhiszem mint azt hogy szereted.
ha pedig tudnál hova menni mert van vagyonod, akkor meg a helyedbe otthagynám.viszont ott a másik hogy már voltál házas.és el is váltál. miért kell ujra akkor férjhezmenni. ha én egyszer beletenyerelek a szarba,mégegyszer nem teszem.
Ezt én nemtudtam és nem is érdekel a vagyona.Nekem is ugyanannyim van mint neki,csak más formában.Soha nem lennék élettárs.Vagy a felesége leszek vagy maradok örökké csak barátnő.Be vagyok jelentve a gyerek miatt muszáj bejelentett lakcím.Nem akarom elhagyni mert szeretem nagyon,csak a bánatom írtam ki itt.(
Ugye megérted.
Jó itt kicsit kipanaszkodni magam néha,sok itt a nő ás ők megértik a helyzetet.
nos én sajnálom de a helyedbe lelépnék. te a pasinak csak cselédnek és szexpartnernek kellesz.
azért nem vesz el mert igazából csak eszköz vagy a számára. sajna ez a véleményem.
és nem vesz el azért sem mert félti a közös vagyont ugyanis a házasság során 5 év együtt élés után a fele a tiéd. persze ez az élettársi kapcsolatban is igy van, de csak akkor ha be vagy jelentve,és ezzel bizonyitod hogy 5 évet együtt életetek. be vagy hozzá jelentve?erre figyelj oda. akkor 5 évig legyél vele és utána húzd el a csíkot.
mert ez nem vezet sehova. elég nagy a tapasztalatom már, és arra mérget veszek hogy ő az életben nem fog téged elvenni. csak kihasznál.
További ajánlott fórumok:
- Miért csinálja ezt a párom?
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Ha szeret a párom, miért nem akar gyereket?
- Szerintetek miért nem akar a párom feleségül venni?
- Miért csinálja ezt velem a párom?
- Mit tegyek?3éve ismerem a páromat(ebből 14 hónap házasság)8 hetes a kislányunk, állandóak a veszekedések, nem akarom, hogy ebben nőjjön fel!