Ha szeret a párom, miért nem akar gyereket? (beszélgetés)
Elköszönök:)
Szép álmokat.)
Kedves Forumindito!
Roviden az en tortenetemet elmeselem:
Parom 3 honap ismeretseg utan egyszercsak eljegyzett. Varatlanul, meglepetst okozva. Egy ev mulva osszekoltoztunk. 9 ev egyutteles kozben tobbszor felmerult a gyermekvallalas, de nem vagtunk bele. Aztan 9 ev utan egyszercsak itt volt a pocakomban a kislanyunk. Nem teljesen veletlenul, mert ugy voltunk vele, ha jon, jon! Es jott! Elsore! :-) azota a parom a ferjem es 2 eves a kislanyunk es szeretnenk lassan masodik babat. A ferjem is ugy gondolkodott, mint a te parod. Mindig azt mondta, hogy raerunk meg.........
Sok sikert Nektek es sok boldogsagot! Nem tudom hany eves vagy, ne eroltesd a dolgot, jon magatol majd! :-)
még nem futottál ki! sok olyat ismerek, aki közelebb a negyvenhez szült!
az hogy 23 évesen szültem, ma ritkaság számba megy! úgyhogy szerintem még időben vagy, de pár év és már nem, szerintem legalábbis! és az hamar elszalad!
az is lehet, hogy ha nem juttok közös nevezőre, el kell engednetek egymást, és te is megtalálod azt, akire igazán szükséged van, és egyet akartok!
de az is lehet, hogy a párod is "észhez tér"!
akkor legyél határozott, és kerekperec mond meg, hogy mi a helyzet! nem állítsd választás elé, csak mond el hogy neked ez fontos, és szeretnéd ha neki is fontos lenne, és megérted az ő oldaláról is a dolgokat, csak hát azért a közös cél az fontos!
én kívánom, hogy találjátok meg a közös nevezőt! és írd azért meg, hogy mi lett a végkifejlet!
most megyek, pihenek egy kicsit, holnap is hosszú lesz a nap!
Hidd el kezdek elfáradni ebben a várakozásba...
de nem fogok életem végéig várni....
El kell dönteni a dolgokat...hamarosan...épen ezért tettem fel a fórumra ezt a kérdést...
Szeretek valakit, aki szintén...de mégis valami nem kerek...
hát igen, csak ha vársz-vársz és mégsem történik semmi! azt kell eldöntened hogy képes lennél-e miatta feladni a gyerekvállalást! hogy neked mennyire fontos a baba! mert ugye írtad, hogy még te sem döntötted el, hogy akarsz -e igazán!
mert oké, hogy azt mondja, hogy akar, na de mikor? és ha te meg nagyon akarnál, és kifutsz az időből?
33 évesen engem meg levénasszonyoztak:)
kit érdekel...
Gratulálok!
Mennyi idős terhes vagy?
én sem gondoltam, hogy 23 évesen gyerekem lesz, de megismertem a mostani férjem és mégis így lett! fiatal vagyok igen, de nem tartom magam gyereknek!
felelősségteljes szülő vagyok, aki mindent megpróbál megadni a kislányának! korán fel kellett nőnöm, így mindig érettebb voltam a koromnál!
egyébként köszi a jelet! :D
ezt nem olyan értelemben írtam ahogy te azt vetted.)
fiatal vagy nem?
én 23 évesen hol gondolkodtam a gyereken?
tanultam még akkor...
babát vársz?
ha igen gratulálok!
Szia
Hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan elítélendő, ha egy nő nem akar gyereket, és nem is szereti őket?
- Párom nem akar gyereket mert Drága! Önbizalmat kérek
- Amikor a párom még nem szeretne gyereket....:(
- A párom gyereket szeretne, de én nem vágyom rá
- Hogyan értessem meg a párommal, hogy gyereket szeretnék?
- Mit tegyek ha 7 éves házasság után csak én szeretnék gyereket, a párom nem?