Hogyan értessem meg a párommal, hogy gyereket szeretnék? (tudásbázis)
Sztem ti nem illetek.Értsen meg téged?Értsd meg őt te!Nem illetek,bocsi.Átmenetileg ok,amíg mindenki happy,de...Amúgy nem.
Nem is értem,hogy miért nem volt erről szó köztetek már kezdetektől fogva.Miért olyan nehéz már az elején megbeszélni,hogy nem lesz forever happy,csak x évre...Komolyan nem értem.Nálunk,barimmal,így van szintén.Csak fordítva.Itt én nem akarok bebabázni,de az tuti,hogy ő majd valamikor akar családot alapítani.Én viszont passzolom az élményt.Ez viszont totál kizárja azt,hogy majd mi együtt öregedjünk meg,bármennyire is vágyom erre.
Hát,nem mai pasi! Nem csodálom,h már nem vágyik a kakis pelusra meg az éjszakai szerenádra!
Ha gyereket szeretnél,szerintem egy korodbelit kéne keresni,de mindenképp olyat,aki még nem élte át a csodás szülőilét árnyoldalát!
Ha ehhez hozzájön,h elötted már esetleg 3-4 évig egyedül nevelte a gyereket,akkor nem csodálkozom rajta!
Pont az jutott eszembe,h talán fél a párod,h a végén 2 gyerekkel magára marad! A másik,h (bár nem tudom,hogy éltek) lehet,h a jelenlegi megszokott életét félti!
Mondjuk,ha csak vihog a problémádon, az elég bunkó dolog,de ettől még nem írnám le!
Ha nem változik az álláspontja,te még néhány év múlva is léphetsz,van időd a gyerekszülésre!
Mióta vagytok együtt? Hány éves a párod?
Amúgy szeretjük egymást csak bánt hogy nem akar még gyereket és így reagál az én problémámra.
Pedig a kisfia akit közösen nevelünk ő is szeretne egy kis tesót.
Gondolom tart attól hogy lehet én is elhagynám a közös gyerekünket mint ahogyan azt tette az előző párja.
de én nem lennék rá képes hisz szeretem a nevelt kisfiamat is nemhogy a sajátom.
köszönöm az írásokat
Az még az előző párja volt, vagy nem? Én legalábbis úgy értelmeztem.
De milyen már az is???
Egyébként osztom a véleményed.
Na már most, én is jogosnak tartom, de úgy kb. 5 perccel az orvosnál való vizit után otthagytam volna, ha ilyet mond az orvos előtt, hogy "biztos, hogy nem akarunk gyereket"...
És az ő véleménye döntött...Röhögnöm kell! Mert ilyen nincs. Miért kell rákenni valakire, ha egyszer Anna NEM akart bogyót szedni, nem szed és kész. Nincs ilyen, hogy a párja dönti el az orvosi rendelőben, hogy neki mit kell tennie, és erre azt mondja utólag, hogy márpedig ő tette tönkre. Igazából már volt egy alap problema, hogy nem menstruált kapásból egy évig, és ebben senki sem hibás, sem a nőgyógyász, sem a párja. Másik, hogy ha nem akarok fogamzásgátlót szedni, nem szedem, és gondolkodni kell másmilyen módszeren.
De mindig maga az egyén dönt.
Nem hagyta ott a gyereket, hanem a fórumindítóval együtt nevelik. (9. hozzászólás)
Én teljesen jogosnak tartom ez esetben, hogy a fórumindító szeretne saját gyereket (is).
Mindenesetre ezt a párjával kell megbeszélni.
A 6. hozzászólónak üzenem hogy a párom nem hagyta el a gyereket mert mi neveljük,az anya hagyta el és le se szarja fel sem hívja.
jelenleg nem akar gyereket, félreértettetek
Sajnálom, amit írtál, de nem hiszem, hogy a tabletta szedéssel valamit elcsesztél volna annyira, mint amennyire már genetikusan is hajlamos voltál erre a problémára, szóval akármennyire is ellene vagyok a fogamzásgátlónak, ne hibáztasd ennyire a dokit, lehet, hogy ha soha nem szedted volna, akkor sem eshettél volna teherbe. Végtére is nem volt olyan hosszú idő.
A másik dolog, ami felkeltette a figyelmemet, hogy először a dokit, aki felírta a gyógyszert, hibáztatod, hogy "tönkretett", de később, mikor felírtak egy diétát és másik gyógyszert, te nem szedted, mégis nagyobb súlyt adsz annak a pár év bogyózásnak, holott te is saját hibádból nem tettél ellene semmit. Nagyon sokan pcos-ok, azért előbb utóbb sokaknak sikerül, úgyhogy kitartás!
És te is tegyél érte, csináld a diétát és most, hogy már kiderült mi a baj, nem mondhatod, hogy nincs a kezedben a megoldás. A párodat meg hagyjuk, aki ennyire nem akar gyereket, annak ne szülj gyereket... Mindkettőtöknek akarnia kell, hiszen a babavárás, szülés az egy dolog de utána fel is kell nevelni
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a párom. 4 hete szültem neki gyereket, akit mindketten akartunk. Van valakinek valami ötlete, hogyan hódíthatnám vissza?
- Alvászavar, avagy hogyan tanítsuk meg a gyereket aludni - könyvből?
- Hogyan lehet enyém az a lakás, amiben most együtt élek a párommal?
- Kezelhetetlen gyereket hogyan lehet kitenni/kitetetni az iskolából?
- Egy anya hogyan juthat el addig, hogy meggyűlölje a gyerekét?
- Hogyan értessem meg a párommal, hogy az életmód, amit folytat nem jó, és senki nem viselné el?