Mit tegyek ha 7 éves házasság után csak én szeretnék gyereket, a párom nem? (beszélgetés)
Én is így voltam 2006-ban. Pedig a pasim 1 évvel volt idősebb nálam.Akkor már több mint 6 éve együtt votltunk. Volt lakásunk,munkánk,kocsint...Tehá biztos háttér. /megismerkedésünkkor ezekre apellált,hogy ezek legyenek meg!/ És bár én 24 éves voltam,azért egy eljegyzés már talán... De semmi. Éltünk,ráadásul nem akart összeköltözni velem,inkább kiadta a másik zobát albérletbe.Szóval...
Aztán megismertem a mostani páromat /pedig ott volt előttem,egy helyen dolgoztunk/, és bár nehezen, mert 6,5 év, az azért nem kevés, de elhagytam az akkori párom. 2006. decembere volt.Azóta megvolt az eljegyzés,vetünk lakát /hitelre/, van autónk, hamarosan szülök. Az esküvő az idén lett volna,de a bébi miatt halasztunk.
Úgyhogy én azt mondom,megéri váltani! Az előző párom is áldott jó ember volt,csakhát...Nekem is voltak igényeim, amik sosem lettek teljesítve! Pl. a bébi.Még az eküvő nem is annyira...
Lesz egy uj cicank a mar meglevö melle!:-)
Egyenlöre ennyit leptünk elöre.
De ettöl a megoldastol sincs elragadtatva...
Probaltam beszelni vele erröl,de mar a gyerek tinedzser korszakat elemezte...
Szoval,terelget,nem mondd nemet,de meggyözödve sincs arrol,hogy kellene egy gyerek a kapcsolatba.
Eleg hamar megkerte a a kezem,dult a Love!
Ö nem hozta ezt szoba,es vegülis meg evekig nem is beszeltünk erröl...
Azt mondod, rendes veled, "nehézkes váltani" (vagyis váltanál), egymás mellett éltek... Ez már így is gáz, így képzeled el a következő 30-40 évet?
És igen, nem könnyű, de benne maradni minek?
Akkor már saját magad ki is mondtad: a kapcsolatok VÉGÉN.
Miért nehéz váltani? Csak azt hiszed most....meg fogsz könnyebbülni, és azt veszed majd észre, hogy kinyílt a világ. Neked meg úgyse lesz nehéz új párt találni. Rajta!!!!
Hat igen,csak ennyi ev utan,mar nehezkes valtani!
Elünk egymas mellett,sajnos es nem együtt!
Mindig van ez a szenvedes a kapcsolatok vegen...
Egyetértek.
Anikó! Ha Te gyermeket szeretnél, nem hozhatsz ekkora áldozatot. Nagy a korkülönbség, ráadásul a pasi nem is akar gyereket, a szex sem működik. Akkor mire vársz?????
Csak nehogy később megbánd, hogy X évet elfecséreltél. Lépjél, mielőtt még az időből is kifutsz. Most ezt arra értem, hogy még az is ki tudja mennyi idő míg megtalálod az igazit.
Kedves töled,de en felek az ujtol!
Ö vegülis rendes velem!
Csak hat....
En 28 ö 46 eves!Egyikünknek sincs meg gyermeke.
De ö mar nem is akar.
Igaz,ezt igy nem mondta,de nem is forszirozza a dolgot!
Most epp a szexualis eletünk is padlon van!
Igy szoba se hozzam neki ezt a dolgot inkabb?
Meddig lehet igy varni?Erdemes?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél ha a párod több év után sem akar házasságot és gyereket?
- Fiatalon rossz házasság. mit tegyek?
- Mi a véleményetek arról, ha valaki gyereket szül egy rossz házasságba?
- Mit tegyek?3éve ismerem a páromat(ebből 14 hónap házasság)8 hetes a kislányunk, állandóak a veszekedések, nem akarom, hogy ebben nőjjön fel!
- Mit tegyek ha egy amúgy jó házasságban magányosnak érzem magam, de a férjem erröl nem akar tudomást venni azt mondja nálunk minden rendben!
- Mi a véleményed arról, hogy a Trónok Harcában minden házasságon kívül született gyereket megbélyegeznek (Havas, a ... fattya stb.)?