Miért nem válaszol az exem a kérdéseimre? (beszélgetés)
Túl lett bonyolítva az egész és emiatt félrement az egész kapcsolat!
Én nem tudom, miért nem lehet őszintén megbeszélni a dolgokat, ki-ki felvállalva a maga álláspontját!
Ha torzul a kommunikáció, mégis mit vársz?
Gondolod, hogy a következmény nem fog eltorzulni?
Nem szeretem a csokoládétortát, de igazából szeretem és akkor csodálkozok hogy almás pitét kapok!
Mégis mire vártál?
Az alapoknál csesztétek el!
Most jól átvertétek egymást és mindkettőtök ki van akadva!
Én nem tudom... meghaladja a képességeiteket, hogy őszinték legyetek egy számotokra fontos kapcsolatban?
Ha pedig meghaladja, akkor mi a francnak akartok együtt lenni?
Tíz év is sok lett volna. Egy húsz éves pasi biztosan mást akar, mint egy harminc éves nő.
Mégis, mit mondhatott volna a korodra?
És csodálkozol, hogy nem akar komoly kapcsolatot? Totál más életszakaszban vagytok...
Keress valaki mást, aki komoly kapcsolatot aka, egy 22 éves nem ez a kategória, ha mégis, nem egy 38 évessel, hacsak nem valami érdeke fűzi hozzá. Tehát még örülhetsz is :D
Amit nem értek, hogy hogy gondoltad hozzákötni az életed egy 16 évvel fiatalabb férfihez?
Ha alsó hangon számolom 25-30 éves, míg te 41-46 lehetsz.
Azért a szerelem/szex mellett nem árt néha racionálisan gondolkodni!
Ha a jövőben családra vágyna te meg tudod neki adni?
Magadhoz láncoltad volna, elvetted volna tőle a lehetőségeit.
És ne legyenek ábrándjaid! Neki szexpartner voltál. Egy ilyen téren háttér, aki mindig ott lesz (míg elég fiatalos), ha nincs éppen csaja.
Én még azt nem értem, hogy milyen kérdésed van még?
Megmondta, hogy nem szeret, mással folytat kapcsolatot. Szerintem ez egyértelműbb nem lehetne. 5 hónapot voltatok együtt (amiből 3-at külföldön voltál), nem 5 évet. Ez már lassan a zaklatás kategória, ne haragudj. Az, hogy egyszer még kiváncsi volt rád (a leírtak alapján) azért volt, mert ágyba akart még egyszer vinni, megtörtént, már ennyire sem méltat.
Legyen már ennél egy kicsit több önbecsülésed, hogy futsz utána....
Pont máshogy gondolom. De ez én vagyok.
Inkább nézek előre, mint hátra, és haladok előre, mint topogjak egyhelyben.
Egyébként mennyivel lennél előbbre, ha választ kapnál? Az meg szinte borítékolható, hogy a válasz újabb kérdést szülne, így sosem lépsz tovább.
Nem nagyon volt más választásom, mint a szakítás. Hogy pontos legyek én választás elé állítottam, vagy én vagy a másik nő, de nem engem választott.
Nem kelle valóban ezeken a régmúlt dolgokon emésztenem magam, csak egy két kérdés foglalkoztatott és úgy gondoltam hogy 5 hónap után jogos hogy megkérdezhetem
Hu hát ez ennél bonyolultabb! Mikor szakítottam vele, (mert tudatta velem h nincs sok esély egy rendes kapcsolatra), mondta, hogy nagyon hiányozni fogok neki és bánja hogy nem találkoztunk gyakrabban. Tulajdonképpen nem én utasítottam vissza őt, hanem ő engem, én kapcsolatot akartam vele. Nagyon megleptek az érzelmes szavai így a végén, mert soha de soha nem mondott hasonlót! Olyannyira, hogy 6 hét után felvettem vele újra a kapcsolatot,amire nagyon pozitívan reagált, és mondta h látni szeretne. Azt hittem hogy ujrakezdjuk, de egy együttlétünk után elárulta, hogy van vkije, akit 3 héttel a szakításunk után ismert meg. Mikor rákérdeztem h a másik hölgy mit szól ahhoz hogy én is vagyok, azt mondta h őt nem zavarja, hiszen nem a barátnője a hölgy. (Ebből is látszik h nem komolyat keres hiszen belement a hölggyel egy efféle kapcsolatba, már ha ez igaz..) Na ezért szakítottam vele másodszorra is. Ott már bevallotta h nem szerelmes. Rákérdeztem h akkor meg miért kérdeztezte tőlem anno h kölcsönös-e, erre azt mondta h blokkolta az érzéseit...
Na ezért nem értek semmit, egyre inkább azt érzem, egy manipuláció része voltam.
2 hónapja lett vége egy nem komoly kapcsolatodnak, és Te még mindig a válaszokat keresed? Miért?
Egyszerűen kihasznált, vagy Te gondoltál sokkal, de sokkal többet a dologba. Lépj túl rajta...
Tapadsz rá, és ettől rosszul van.
Biztos rossz, de lépj túl, ez az egész nem ér ennyit.
Marha nagy divat lett manapsag mindenkit narcisztikusnak titulalni akit nem tudunk megfejteni.
Teljesen normalis hogy igy reagal, te szakitottal vele, semmi kotelezettsege nincs valaszolnia egy kerdesedre sem. Teszik O ra hogy tul tudsz-e lepni vagy sem. A ferfiak egyszeruek (nem rossz ertelemben) lezartad es kesz, ezek utan old meg a dolgaid ahogy szeretned es igaza is lenne. Kozben te rajottel hogy hibaztal, hat van ez igy... jelenleg az O szemeben nevetseges vagy, sajnalom.
Ez is lehet. De ha a férfi az elején többet szeretett volna, de csak hűvös viszonzást kapott, az nem azt jelentené, hogy komolyabb, tartósabb kapcsolatot szeretett volna, csak... akkor viszont miért ment bele egy ilyen szinte érzelem nélküli kapcsolatba???
Amikor egy férfi eljut odáig, hogy szeretne valaki mellett megállapodni, abban az esetben már nem pazarolja az idejét alkalmi kapcsolatokra. Ezért gondolom, hogy a férfi inkább taktikázott, mint a FI. Kár ezen utólag rágódni, azzal nem lesz jobb, szebb, csak elveszi az időt, erőt, energiát a szebb jövőtől. Előre kell nézni, hátrafelé semmi értelme.
További ajánlott fórumok:
- Mosogatógéppel kapcsolatos kérdéseim lennének, tudtok válaszolni?
- Orr piercingesek, válaszolnátok a kérdéseimre?
- Létezik olyan oldal, ahol ügyvéd válaszol a kérdéseimre?
- Miért változott meg az adatlap oldal és hol találom meg a korábban feltett kérdéseimet?
- Miért tünnek el a kérdéseim?
- Külföldi utazással kapcsolatos kérdéseimre válaszolnátok?