Miért nem tudok belépni az oldalra? (tudásbázis)
Szia!
Fontos, hogy a jelszóban ne legyen extra karakter (kisbetű, nagybetű, számok lehetnek), vagy ékezetes betű. Némelyik böngésző ezen is el tud vérezni.
Ha ilyen van, mindig meg kell próbálkozni másik böngészővel is. Ha ott nincs gond, az azt jelenti, hogy nem a jelszó a hibás, hanem a böngésző beállításaival van gond (a belépés tényét és adatait ugyanis a böngésző tárolja el a gépen).
Kösz!
Azt hittem, én gondolom rosszul! :)))
Ezt a jelszót tavaly aug-ban adta meg, és ezzel tette fel a kérdését az adatlapja szerint, és nem egy frissen kért-kapott jelszóval.
Persze, meglehet, hogy én nem értem, de előttem akkor is ott vannak a kérdőjelek????? :))))
Persze erre mondom: ennél nagyobb gondom sohase legyen az életemben!
Én kb 8x jártam így, ha írtál moderátornak, intézkedik:)
Volt, hogy elég, ha a nevemet beírom, és a jeszót kihagyva; belépés ...
Egyébként jó kérdés!!!
Ha nem tudsz belépni az oldalra, akkor ezt kérdést hogyan tetted fel ide??????
:))))
Valójában nem értek hozzá!
Esetleg nem lehet, hogy ezen a gépen korábban már valaki volt itt, akit esetleg hosszabb időre kitiltottak. Az előfordulhat,hogy nem a jelszót tiltják le, hanem a gépnek az IP-számát, vagy minek nevezik, amit érzékel belépéskor a rendszer??? Ez csak egy feltételezés, semmi konkrét tudásom, tapasztalatom nincs ezen a téren. Ha van rá lehetőséged, az újonnan kapott jelszóval egy másik gépen próbálj bejönni. Majd kiderül, akkor beenged-e a rendszer, vagy ugyanez a helyzet lesz akkor is.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudok belépni a Facebook fiókomba?
- Tanúsítványhiba miatt nem tudok az aukciós oldalra belépni? Mit tegyek?
- Hogy lehet az, hogy 2 gépünk közül csak az egyiken tudok a nevemmel, jelszavammal belépni egy oldalra?
- Volt valaki, aki tegnap (09. 02.) estétől ma hajnalig nem tudott az oldalra belépni?
- Miért nem enged az oldalra belépni?
- Nem tudok belépni a Voda a te ajánlatod oldalra! Valaki akinek sikerült, jelentkezzen.