Miért nem tehetik az ovisok a takaró alá a kezüket a délutáni alvásnál? (beszélgetés)
(Miért nem tehetik az ovisok a takaró alá a kezüket a délutáni alvásnál?)
Miért ?Nem tehetik?
Talán az óvodában kellene ezt a kérdést feltenni.
Ez lenne a legegyszerűbb...
Szegenykek. Nem lehet, hogy pl.csikizik, piszkalgatjak egymast es ezert voltak csak ideiglenesen buntiben :-)
Ha meg mas oka van, arrol jobb ha a szulok is tudnak. En nem csodalom, ha a gyerek nem mondja otthon, hogy miert nem szabad a kezet a paplan ala tenni, 4-5 evesen azert sok kicsi szegyellos ahhoz, hogy bevallja, hogy mit piszkalt.. vagy akar csak elmeselni, hogy az ovoneni mit mondott. Ezert kell megkerdezni az ovonenit, majd o elmondja mi tortent.
Miért?
Hogy már kicsi korban szokják meg,hogy a felnőttek elviselhetetlenül hülyék.
Én a te hsz-dre reagáltam, nem fórumindítóéra.
Egyébként ha elmagyarázta volna, akkor a gyerek tudta volna, hogy miért fázik. De nem tudta, és nem értette az egészet. Otthon berakhatja a kezét a takaró alá...oviban pedig nem.
Persze, egyértelműen egyik gyereknek se a hibája.
Csakis és kizárólag a szülőé...akinek elborult az agya......saját gyerekének is ártott, de még mekkorát.....
F.sza tiszta amerika, ahol már a Mikulás ölébe se lehet ülni..mert az is pedofil.....
Milyen rendőrségi ügy...egy óvódás ellen? Persze tudom, biztos az óvónéni ellen, közfeladat ellátás közbeni veszélyeztetésért.....én a feljelentő anyukát mártogatnám víz alá, amíg buborékol....
A rászólás nem nevelési módszer kéremszépen. Az egy nagy semmi. Akkor is ha többször teszi meg.
Nekem is ha azt mondják, hogy ne egyek galócát, attól még enni fogok. De ha valaki azt mondja, hogy ne egyél hülyegyerek mert meg fogsz halni, akkor nyilván nem fogok :D Sarkított példa, de nyilván érted :D Nem az okozatot kell tiltani, hanem az okot megmutatni :D
Pont ezért kellene egy tekintély személy aki elmagyarázza a gyereknek, úgy hogy meg is értse, hogy mi illi, mi szabad...stb.
Attól, hogy óvónéni megtiltja mi változik??? Inkább árt mint használ.
Mondjuk ki nyíltan, óvónéni szépen hárit, örül ha letelik a munkanapja, nehogy már végezza a dolgát! Mert ez bizony az ő dolga is lenne! Ezért jár a gyerek óvódába! Szocializálódni! Amit esetleg otthon lehet, közösségben nem...stb.
További ajánlott fórumok:
- Melyik hatásosabb? A délelőtti vagy délutáni torna?
- Segítség! Délutáni evés roham! Mit tehetek ellene?
- 4 hónapos kisfiam jobbra-balra csapkodja a fejét alvásnál. Normális ez?
- Tudja valaki hol lehet kapni olyan speciális párnát ami segít megelőzni az alvásnál kialakult ráncokat?
- 3 éves kislányommal sokszor "közelharcot vívunk" a délutáni alvásért! Van értelme eröltetni?
- Vasárnap délutáni étel lehet még kedd reggel a baba kakijában?