Miért nem szeretik sokan a Tescot? (beszélgetés)
húst se vennék ott. a minap az eladó dobálta a kasszánál hagyott húsokat a kosárba, amit nem vittek el azonnal...
és kifejezettem utálom amikor egy vásárló megvesz valamit és a végén rájön hogy nem kell és azt össze vissza pakolja mert lusták vissza vinni a helyére. és általában ezek gyorsan romlandó termékek... par...sztok... ennyi.
Mindenkinek igazat adnék....pár éve csak a sarokig kell bicikliznem, ott nyílt egy kisebb. Legtöbbször akciósat vásárolok. Amit legjobban kifogásolnék: a tej, tejtermékek minőség/ár aránya, nem a választék.
Számomra a Penny kínálata ás ára a legmegfelelőbb.
Rövid,de tömör,lényegre törő megfogalmazás:))
A tartós élelmiszerek viszonylag olcsók,de húsfélét már nem vennék ott-a péksütemények is csak azonnal fogyasztva jók,hamar kiszáradnak.Sok a gagyi,és bizonytalan eredetű termék.
A játékok ott a legdrágábbak.
azért mert egyszerűen sz..r
drága
a felvágott minősíthetetlen
nem járok már oda vásárolni
Nunu!
Teljesen megértelek téged! Én most hétvégén vásároltam a Tescoban a játékvásár ideje alatt és úgy néz ki, hogy átvertek!
A lányomnak vettem egy FurReal macskát 26000-ért és ma láttam a Müllerben ugyanazt 17000-ért!
Egyszerűen nem értem, hogy lehetett akciósan ilyen drága!
Mi nem nagyon járunk, de a multkor egész jó fehérneműt vettem a kislányomnak.
Mai friss élmény:
Gondoltam bemegyek, veszek még ezekből a bugyikból, mert beváltak és tényleg jó áron voltak. Nagyon megörültem, mert óriási plakátokon hirdetik: MINDEN gyerekruhára és kiegészítőre 30% kedvezmény, alatta kisebb betűvel, hogy a kedvezmény az árun feltüntetett árból jön le, mellette egy táblázat ahonnét ki lehet nézni, hogy az adott árhoz milyen akciós ár tartozik.
A pénztárnál gyanúsan sokat fizettem, nézem a blokkot, hát mindenhol a teljes ár van. A pénztáros vonogatja a vállát, hogy menjek a vevőszolgálatra, ott visszaadják a különbözetet. A vevőszolgálaton első körben azt mondták, rosszul tudom, az árun már a csökkentett ár van. Mondtam, hogy az érdekes, mert 3 hete is ennyi volt akció nélkül. Vonogatja a vállát, Ő nem tudja, de hívja az osztályvezetőt. Jön, Ő sem tudja. Kérdezem, akkor menjek-e át a szomszéd könyvesboltba megkérdezni - ezt meg nem értette... Itt szakadt el a cérna, kértem a panaszkönyvet. Mire végeztem a bejegyzéssel előkerült egy főnök-szerű valaki, aki közölte, hogy rá van írva a plakát aljára, hogy a Tesco saját termékeire pl. F&F nem vonatkozik, valahová oda is van csillagozva. Persze az apróbetű nem látszik a plakát keretétől, ráadásul mint kiderült a gyerekruhák 90%-a olyan márka amire véletlenül épp nem vonatkozik...
Még a képembe is röhögtek, hogy igazán tudhatnám már, hogy a lényeg mindig az apró betűben van...
Egy a pechük, a sógorom osztályvezető a fogyasztóvédelemnél. Fel is hívtam, azt mondta még ma kiküld egy ellenörzést. Persze a pénzem nyomát már bottal üthetem, gondolom a panaszkönyvi bejegyzésre 30 nap múlva jön egy válasz miszerint az adott termékek nem voltak akciósak.
Eddig is alig jártam tescoba, de ezután százszor meggondolom, kell-e ez nekem...
További ajánlott fórumok:
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Szerintetek a férfiak miért olyan önzőek, hogy szeretik a nőket hülyére venni?
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Miért él vissza egy pasi azzal, ha túlságosan szeretik? (megromló kapcsolat)
- Sokan nem szeretik a telet, én imádom azt az évszakot is.
- Miért nem szeretik sokan a húsvétot?