Miért nem kap diákjegyet az a fiatal, aki diákigazolvánnyal rendelkezik? (tudásbázis)
Az általánosítás is elég ijesztő:) Szerintem azért kapott értelmes válaszokat is
Elolvasva a hozzászólásokat az a mérhetetlen indulat és néhol maró gúny, ami lejön belőlük ijesztő. Egyetlen kérdést tett föl a kérdező, de társadalmi mélységekbe, ellenségeskedésbe süllyedtek a válaszolók. Nézzetek körül! Itt tatunk! Elég egyetlenen ártalmatlan kérdés és egymás torkának ugranak az emberek. Hol van, hová lett, az empátia, a másik problémájának a megértése és a segítő szándék?! Annak elfogadása, hogy a kérdezőnek a feltett kérdés nyilván probléma?! Hiszen azért tette föl!
Hová vezet ez?!
Nem kap?!?! Idegállapotba kerűtem!
Tegyétek szóvá az önkormányzatnál, hátha az önkorm.képviselőtök kijárja, hogy ne kelljen az ilyen kicsiknek jegyet venni.
Nincs törvény.
A strand saját maga dönti el, kinek mekkora kedvezményt nyújt
én meg 65-éves mamszi,és aki venné a fáradságot ,és elolvasná az előző fórumait, a kiírónak rájönne hogy olyan dolgokat kérdez, ,,a kutya is megveszne tőle ,, ha elolvasná,szegény olyan egyszerű mint a, faék, ti meg egymásnak estek ,nincs is diákigazolványa
Te is vagy annyira szociálisan érzékeny, mint A BANDA.:(((
63.5 éves mumi vagyok :)))))))))))))
bakker ! bocsi ! de nem gondoltam h bárkit is megsértek !!!! biztos ! h nem akartam ! nyögdíjas vagyok ! a szüleim már régesrég a másik oldalon vannak / sajnos :( / a férjem szerint , most mi következünk majd ! én ugyan nem !!!!!
jesszuuuuuuum pepi,mért marjátok egymást egy ilyen egyszerű kérdés miatt,jó ég
Persze, olcsóbb, de a minknél ezerszer színvonalasabb strandra 6 éves korig nincs belépő.
De nekik nyilván olcsóbb a jegy, nem?
amúgy a legtöbb fitneszterem, uszoda, akármi sportlétesítmény is ad diákkedvezményt, nem is keveset :) (csak hogy a témánál maradjunk... és hogy ne rinyáljanak már annyit, ha valahol mégis ki kell fizetniük a normál árat, amit amúgy mindenki másnak)
Nálunk van strand, 2 éves kortól már jegyet kell venni a gyereknek. Ez felháborító, mert ő aztán tényleg nem mehet diákmunkára:)
nyilván azért nem kap diákjegyet az a 16+ éves aki diákigazolvánnyal rendelkezik, mert a fürdő szabályzatában azt határozták meg, hogy ilyen jegyet csak a 16 évnél fiatalabbak vásárolhatnak. ennyi. :D
mondjuk hívhatnák gyerekjegynek is, de akkor meg a 14-15 évesek kikérnék maguknak, hogy bizony ők nem gyerekek már :)
A strandot kellene megkérdezni. Illetve a fenntartóját, mert nyilván ők találják ki a szabályokat.
Talán az adott fürdőt kellene erről megkérdezni
16 éves is mehet dolgozni.
A nyár meg csak 2 hónap.
Amúgy nem az volt a kérdés, hogy honnan szerezzen pénzt aki diák, hanem hogy miért nem kap diákjegyet az a fiatal, aki diákigazolvánnyal rendelkezik.
18 eves, nagykoru, mehet nyari munkara dolgozni.
Nem tudom hány éves vagy,de amikor te nyanyázol,meg elég irritálóan írsz a nyugdíjasokról(másik fórumon),akkor gondolsz a szüleidre is ? Tudod mindenki lesz egyszer öreg és nyugdíjas is.További szép napot!
v legalább fusson - v ússzon :) mire mumi lesz belőle akkorára nő h ki se látszik majd alóla a pokróc :(
Igazad van!Az a tini,aki kb.90kg és kifolyik a tangás bikinijéből az is fizessen teljes jegyet!D.
ha a nyugdíjas olyan dagi :)))))) h kifolyik a 2 részes fürdőruhájából :((( akkor vegyen csak teljes jegyet ! / nemrég láttam a tv-be strandon :( , mert strandra se járok :( csak kritizálok :( /
Inkább már ápolási díjat.
Mi lenne,ha egyszer nem a nyugdíjasokat hoznák fel egy egészen más kérdés kapcsán?
Én meg szeretném, ha a kutya után kapnék valami segíílyt mert már kievett a vagyonomból és egyedül kell eltartanom! Illetve évi 10 nap szabit pluszba, korkedvezménnyel, mert már eléggé öregecske! :)
Akkor ne legyen nyugdíjas jegy sem.
Rossz helyre mentél. Általában diákigazolvánnyal jár a diákjegy.
Mondjuk strandon nincs nagy különbség.
figyi, egyáltalán miért olcsóbb minden a diákoknak?? vannak nekik is szüleik, akik eltartják őket, nem indok, hogy nincs önálló jövedelmük. ráadásul moziba, vagy strandra járni nem létszükséglet. (megjegyzem sok felnőttnek sincs, ennyi erővel nekik is járhatna a kedvezményes jegy)
További ajánlott fórumok: