Miért nem harcolnak a férfiak a kapcsolatért? (beszélgetés)
Ajanlanam a Nem kellesz elegge c. filmet.
Ramutat nehany dologra.
Noknek!
Van egy ismerősöm, aki közel 40 évesen nősült, addig az anyjával élt, volt egy kocsija amit kp vett, és amikor párt keresett azon nyavajgott, hogy a nőknek még egy lakása sincs, akkor mit akarnak??
Végül elvett egyet, akinek volt lakása, és közölte, na nekünk már nagy bajunk nem lehet. (mi meg csak néztünk... ennyi volt az összes életcélja??)
bocsi, de engem sem érdekelne például egy olyan felnőtt férfi, aki a szüleivel él és nincs normális melója. lehetne a legvonzóbb és legjobb ember - de nem meglepő módon az ilyen kínálatból egyik sem az. mert ha jó természet is lenne, akkor nem lenne olyan töketlen, hogy nem viszi semmire, még a minimálisra sem :)
az, hogy van a simlis melóból pénzeket csiholó menőjenő és az óriásszájú, nagymellű cicababa páros típus, amiből sok fut, az számomra nem igazán a gazdag pasi és jónő kategória :)
Azért egy intelligens gazdag pasi már csak ki tudja válogatni, hogy melyek azok a nők, akiktől jobb mihamarabb megszabadulni. Azért igazán nem kell panaszkodni, ha lógnak rajta a nők... :)
Meg aztán egy klasszikus férfi számára úgysem kell az olyan nő, aki nyomul rá és ahol nem a férfi dolga a hódítás.
Teljesen egyetértek veled.
A környezetemben egyetlen hasonló eset volt. A pasi 35 körül volt akkoriban, de a kislányok tetszettek neki (16-20), azok a lányok, akik villogni szerettek volna társaik előtt, hogy a pasijuknak milyen autója, háza van, milyen ajándékokat kapnak. Minden pénzét rájuk költötte, de semmit nem kapott tőlük. Majd addig panaszkodott nekünk, munkatársainak, amíg le nem "ordítottuk". Nem tudom, mi van most vele, már lassan 7 éve, hogy nem dolgozom, de a lányok nem is mesélnek róla.
De hát a gazdag pasik örülhetnének ennek! Vagy inkább álruhát húznak, beülnek egy Trabantba és úgy próbálják megtalálni az igazit?
Én speciel eddig leginkább "agglegény" anyukától hallottam, hogy a csajok csak a pénzre mennek, azért nem talál a fiacskája mellé valakit...
én is ismerek jópár pasit, aki azon kesereg, hogy a nők csak a pénzre mennek, és nem számít nekik semmi belső érték. ezeknek a pasiknak a 99%-ára jellemző, hogy 1. 30 év felett még a szülőkkel élnek, 2. nincs rendes munkájuk, 3. egy randin még egy kávé kifizetése is problémát jelenthetne
na most egy olyan nő, aki korban passzol hozzájuk, tehát már kinőtte a tinédzser kort, és dolgozik, elérte azt, hogy van saját lakása, vagy legalább az albérletét fizeti, azok számára miért lenne potenciális jelölt egy olyan pasi, aki még a szülei nyakán él és nem melózik rendesen? :) mert érdekes módon olyan pasiktól, akik önállóan, felnőttként élnek, normálisan dolgoznak, normálisan keresnek, még nem hallottam ilyen sirámot. csak ugye a pasik sem mérik fel magukat, a helyzetüket normálisan. mégis mit tudnának nyújtani egy nőnek, ha még saját magukról sem tudnak gondoskodni?
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- Szerintetek a férfiak honnan számítják egy kapcsolat kezdetét?
- Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben?
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?
- A Bak férfiak egy kapcsolat elején hajlamosak az eltűnésre-felbukkanásra? Ők szeretnek kezdeményezni, vagy azt ha a nő rámenősebb?