Szerintetek a férfiak honnan számítják egy kapcsolat kezdetét? (beszélgetés)
Így van, nálam is ez a helyzet, mondjuk mi csak féléve ismerjük egymást...
De annyit azért megtehetne, hogy legalább nem mutatja a kapcsolati állapotát, úgy, mint én, amióta őt ismerem. Aztán ha szóba kerül, majd 'kapcsolatban' leszünk...
Megvan a veszélye,igen,hogy kihasználja a helyzetet...
"Mindenesetre annyiban jó a dolog, ha fel van tüntetve, hogy milyen a kapcsolati állapota, mert így nem hiszik, hogy szabad préda, nem próbálnak kikezdeni vele - legalábbis remélhetőleg nyugodt szívvel biztos nem. S feltünteti, hogy igenis büszke a párjára, legyen bármilyen is az."
na én pont erről beszéltem, ezért zavar h nincs neki semmi feltüntetve....
Na meg nem is tudnám hogy esne, ha valaki azt kritizálná, hogy Neki alig van valami feltüntetve. Lehet, hogy könnyedén lereagálnám, hogy most minek a "felvágás", de az is lehet, hogy elgondolkodnék a dolgon. Mindenesetre annyiban jó a dolog, ha fel van tüntetve, hogy milyen a kapcsolati állapota, mert így nem hiszik, hogy szabad préda, nem próbálnak kikezdeni vele - legalábbis remélhetőleg nyugodt szívvel biztos nem. S feltünteti, hogy igenis büszke a párjára, legyen bármilyen is az. Nem hinném, hogy ennek köze lenne ahhoz, hogy azzal villogjon egy normális ember, hogy van valakije, ez nem erről szól alapjában.
Viszont van ismerősöm, akiről tudom, hogy ha nem lenne ilyen a barátnője, biztos nem pakolt volna fel ennyi képet kettejükről. Azért a túl sok kép a kedvesről egyszerűen nem férfias. Nem is értem, hogy ennyit, hogy lehet kierőszakolni valakiből, hogy ilyen sokat feltöltsön. (Bizonyítva ezzel a szerelmét?)
gratulálok :)
nem semmi :)
Éjszaka azt álmodtam, hogy 120 millió forintot nyerek egy db négyessel.
Holnap én is veszek, az tuti! :)
Erre mondtam, hogy sokan és sokfélék vannak, és nem tudni, kiben mi lakik! :-)
Sajnos sokszor elkövettem azt a hibát, hogy inkább tűrtem, minthogy egyedül maradjak. Most már tudom, hogy ez hosszútávon nem megoldás...
az édes jó..ját :)
miért nem mondtad neki, h édes, az én technikám tökéletes, neked vannak méretbeli problémáid :D
A pozitív beállítottság megvan! :-)
Remélem, azért ez a fiú nem fog cumival beállítani hozzám, mert sajnos erre is volt példa, hogy egy "hódoló" azt tanácsolta, gyakoroljak rajta, mielőtt őt "kezelésbe venném", hogy akkorra már tökéletes legyen a technikám! Mondanom sem kell, elküldtem melegebb égtájakra! (Azóta sincs senkije, vajon miért?):-D
Furcsa jószágok a férfiak! :-P
Én nem lottózom már régóta, sosem találom el a számokat! :-)
Lutri az egész. A játék, és az élet is. Van, akinek bejön, van akinek nem.
azért ez elég rosszul hangzik :D
én pl, mindig veszek lottót :)
és nagy általánosságban nem is nyerek, viszont végig izgulhatom, ameddig tart a sorsolás :D
erről az oldalról is érdemes rátekinteni a "számokra" :D
Sajnos én nem vagyok ilyen "bátor"! Ha megérném, hogy csak szexre kellenék, azt hiszem, kitekerném a nyakát! :-P
Hogy merne bárki is ilyet tenni velem? :-)
A legszívesebben csak akkor lottóznék, ha tudnám, hogy biztosan nyerek! :-)
de, ugyanarra gondolunk, csak a férfiaknak ezek a dolgok mást jelentenek mint nekünk :O)))
én például, rászoktam vezetni a páromat arra, amit szeretnék :O))
azért az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy elméletben remekül tudom mindezt, de én is belekeveredek a saját hibáimba :D
én is csak emberből vagyok :D
Igen, valóban nem történt még semmi említésre méltó, az okokat előbb leírtam. :-(
Sajnos, attól félek, hogy miután megtörtént, már nem érdeklem annyira. Benne van a pakliban...
Taktikázni meg nem szeretnék, mert ő is fontos nekem. :-)
nem, én nem erre gondolok :)
fogadjon el partnerként az élet minden területén,
szeressen, és azt tudja is kimutatni
és tudjon róla beszélni is
legyen egy kicsit romantikus, tudjon adni és elfogadni kedvességeket...
legyen egy az irány az életünkben...közös jövő...
legyen határozott, és vezessen engem ha kell,
de ha éppen én tudok valami, akkor engedje hogy én tudjak dönteni és azt tudja elfogadni
elfogadás, megértés, szeretet, érzelem...
nem bólogató Jánost szeretnék, hanem egy Férfit aki szeret engem a Nőt :)
gondolj el egy egyszerű pasit :
- igen kincsem
- persze kincsem
- azonnal édes
- igazad van, neked mindig igazad van
:O))) most ez nem lenne uncsi :O))
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- Miért nem harcolnak a férfiak a kapcsolatért?
- Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben?
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?
- A Bak férfiak egy kapcsolat elején hajlamosak az eltűnésre-felbukkanásra? Ők szeretnek kezdeményezni, vagy azt ha a nő rámenősebb?