Miért nem fogyok a spinningtől? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is heti 2-3 alkalommal járok spin-racingre. Én sem fogytam, csak izmosodtam.
Valami táplálkozási tanácsot tudnátok adni? Mit mikor ehetek? Előtte, utána? Köszi!
Mindenkinek igaza van, kinek mi okoz örömet, és legfőképp mi a célja. A kérdés elsősorban a fogyáson volt, a kilókban mérhető fogyáson, ez pedig nem megy másképp mint diétával, és zsírégető mozgással. Kétségtelen, hogy ez kevésbé örömteli, de a fogyókúrák általában nem az örömködésről szólnak. Ha valaki örülni jár az órára az is klassz, de ha esetleg nem fogy tőle akkor ne csodálkozzon, mégegyszer mondom kinek mi a célja!!
Aki viszont fogyni akar, az nem árt ha képben van azzal, hogy bizony ott fontos lehet a pulzusszám.
Üdv mindenkinek!
Van órám, de mostmár nem viszem be, mert csak idegesít, mivel az én pulzusom nagyon felmegy mindig.
Én nagyon sokat alakultam a spinningtől, bár kilóban nem fogytam, csak ha visszafogtam a szénhidrátot.
Lehet, hogy nagyon felmegy a pulzusod, és akkor már nem zsírégető az aerob mozgás, hanem állóképesség fejlesztő. A pulzust lehetőleg zsírégető tartományban kell tartani az edzés alatt, és akkor fogyni is fogsz. Ehhez kell egy pulzusmérő óra.
Szóval nem a kifulladás a cél. Minél edzettebb leszel annál nagyobb terhelést bírsz viszonylag nem túl magas pulzussal. A spinning et én is próbáltam, egyébként nagyon jó, de 15 percnél már közel 180 felé járt a pulzusom, meg is lepődtem, mert nem éreztem azért annyira keménynek. Hát ezen a pulzusszámon már nincs fogyás, akkor visszább kell venni. De ezt az oktató elmondja.
Szia!
Egyik sport se fogyaszt látványosan ha a táplálkozásodon nem változtatsz.Az alakformálásban és a fogyásban 70% az étel és csak 30%-ban meghatározó a sport.Ezért van ,hogy valaki 10 éve sportol és szinte semmit se változik,mások pedig tudatos edzéssel és táplálkozással egy-két év alatt látványos eredményt érnek el.Változtass az étrendeden és tuti siker!!!Az vagy amit megeszel!!!:)
jaj az a fránya diéta!!!!
édességet sokat eszem,és tudom h az baj:(
de amugy kaját nem eszek sokat...átlagos
Szió,
mit eszel a spinning mellé? A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik, 30%-ban a mozgáson, tehát nagyon nem mindegy!
tudom h diéta is kéne,de nem birom...:(
mozgásban kitartó vagyok bármit megteszek,de ha kajáról van szó...akkor nem megy
pedig sajnos diéta nélkül nem megy, ha olyan az alkatod, csak izmosodsz tőle, én is így vagyok Rubint Rékával...
4-5 éve még állandóan 50,5 kg voltam, akármit ehettem, ha mégis egy reggel felment 51,0-ra, akkor aznap visszafogtam magam, szinte semmit nem ettem, és másnap újra 50,5 voltam hetekig...
Úgy látszik öregszem, mert ez már nem működik... :)
na, ezzel én is így vagyok... :)
de amikor be tudom tartani 1 hétig, már akkor van eredmény, aztán mindig jön egy kerti parti, vagy családi ebéd, és vége mindennek.... :(
igen igazad van,csak az a nagy helyzet,h arra nincs erőm,kitartásom.
próbáltam már,de 3 nap és feladom...
de amugy nem eszek sokat,csak az a gond h este is eszek,na meg imádom az édességet...
Hát igen,én is ezért választottam ezt...mert ez a legjobb zsírégető...igen lehet genetika :(
olyan alkat vagyok h felül vékony,a hasam csípőm,a combom és a fenekem van tele zsírral :(
Igen,ismerek olyat is aki tiszta szálkás izom tőle.Hááát nem tudom,pedig mióta megjelent a spinning,meg jár stepaerobikra(10éve) is és semmi,vagyis annyi,hogy nem hízik tovább.Tudja tartani azt ami van,de nem mondanám hogy látszana a sport(egyáltalán)!...
Lehet genetika?
Mert ennél zsírégetőbbet nem is tudnék ajánlani,mint a spinning.
fuuu,ez nem túl bíztató :(
de miért??? állítólag pedig tényleg nagyon hatásos!!!
háátmost kb 58 kg vagyok és olyan 54-nek örülnék. tudom h ez igy nem hangzik soknak,de az a baj h szinte csak zsir van rajtam és sok narancsbőr...
azt látom h izmosodott a combom meg a vádlim,de a zsír rajta maradt... és ezt nem értem h miért?!!