Egyre csak fogyok, de a hasam az nő?Miért van ez? (tudásbázis)
CEA, általános tumormarker, nézesd meg azt is, de előbb uh!!!!!!! Sem a vérvétel, sem a tapogatás, nyomkodás, találgatás nem ad választ arra, hogy mi van a hasadban, csak az uh.
Lehet, de ismerek embereket, a kik szintén nagyon soványra fogytak, de mégsem dagad ki rajtuk az ér, meg utána visszahíztak, és jól néznek ki.
Megérteném, ha önpusztító életet élnék...
szval nehéz beletörődni, de azért köszi...
Nem lehetséges, hogy a fogyás miatt elvékonyodott nagyon a bőr??
Kedves Zsuzsa!
Én nem viccből nyitottam ezt a topikot!
Úgyhogy, ha nem tudsz értelmesen hozzászóni, akkor légyszives ne monddj semmit.
orvos nem néz rá ingyen:D vagyis komolyan nem:d
De érdekel kedves Márton, és remélem, hogy Ön rájön, h mi az oka, és mit lehet tenni ellene.
Ezért kellene egy orvos, aki ránéz, kikérdezi stb. (Én távolról nem szívesen folyok bele ilyenbe.)
igen lehet, hogy igazad van.csak egy kicsit furcsa, hogy azelőtt még a hasmra senm bírtam hízni, aztán egyre kevesebbet ettem, és hirtelen el kezdett nőni.És igen persze izomból fogytam, mivel sosem volt rajtam súlyfelesleg.
valószinüleg nem is nő neki csak ugy érzi, mert irta hogy fogy és a ruhái egyre jobban lötyögnek, gondolom izomból fogy mert nem sportol igy a hasfal is ernyedtebb lesz és lóg, meg ugye öregszik is, persze ha akarjátok meg is műthetjük:D
Az nem érdekel, mitől nő a hasad?
Problámám a z van sok, de én egyébként kívánom a kaját, csak vissza kell fognom magam, mert utána meg rosszul érzem magam ha sokat eszek, meg nem akarom, h hatalmasra megnőjjön a hasam.Inkább többször eszem keveset.
Azért mert ő nem tud mit csinálni, max ad egy beutalót gasztroenterológiára.egyébként a gasztros mivelhogy nem talált semmit a béltükrözésen,azt mondta, h azért nem tudok enni, mert össze vannak nőve a beleim a császármetszések miatt, és nincs meg a normális bélmozgás.Hát nem tudom,a második császár után még egy pár évig semmi bajom nem volt, és aztán nőttek volna össze a beleim?
Nem lehet, hogy valami feldolgozatlan lelki problémád van?! Én akkor nem tudok enni, ha valami felzaklat, vagy szorongok, és rólam is pattognak le a kilók. Igaz, ha megnyugszom, visszahízom.
"Voltam, de nem konkrétan ezzel a problémával."
Hát miért nem mész el akkor ezzel a problémával a háziorvosodhoz? Hiszen - ezek szerint - ezzel még nem voltál nála.
Voltam, de nem konkrétan ezzel a problémával.Hanemhogy nagyon keveset birok enni, és fogyok.Voltam utána gasztroenterológián, tükrözéseken is.Többször is tükrözték már a gyomrom.És nem mindig mondtak egyformát, attól függ ki volt az orvos.Vastagbéltükrözésen semmi kóros.Még hasi MR-en is voltam, de ott is semmi.
A tumormarkerek megbízhatósága 30%. :(
"Nem, háziorvoshoz nem megyek, mert őszerinte nincs semmi bajom"
Most akkor voltál a háziorvosodnál, vagy nem?
Nőgyógyásznál voltam, és az uterus mellett találtak vmi echodens képletet, ami 46x45 mm-es.
felajánlotta a doki , h be lehetne nézni laparoszkópiával, de én nem akartam.
Akkor elküldött hormonvizsgálatra, és tumormarkerekre is,de nem volt rossz az eredmény.Menstruációm nagyjából rendben van.A hasm hízik csak, a z a baj, a múgy mindenhol sovány vagyok, kilátszódnak a csontjaim.
Elmész a nőgyógyászhoz, és ad beutalót hormonvizsgálatokra, meg inzulin vizsgálatra (vérből), illetve egy UH, és kiderül a PCOS. Azért annak egyéb tünetei is vannak, mint menstruáció hiánya, vagy ritka, szőrösödés, hízási hajlam.
Sziasztok!
Igen,ezt én is imádom,de azt hittem,csak én vagyok így vele! A háziorvos egy legyintéssel letudja!
Nincs ideje hülyeségekre!
Ha valami bajom van,én is nyomozok...:(
Nem, háziorvoshoz nem megyek, mert őszerinte nincs semmi bajom, jó a vérképem, és akkor minden jó szerinte.Nekem kell kinyomoznom, h mi lehet a bajom, csak nagyon nehéz.
És milyen tüneteid voltak?Megkérdezhetem?
(Ezek nem a vérképbe tartoznak.)
Magas volt a Prolactin és az Inzulin szintem.
ha kicsit később jössz még meg is műtjük:d
Istenkém, miket össze nem írkálnak egyesek, szív, vese, máj...Még azt is megmondjátok, milyen vizsgálatok kellenek...
A topiknyitó menjen el a háziorvosához, azzal többre megy.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan adjam le a hasam, szülés után nem szorítottam le, de fogyókúrázni sem tudok, mit tehetnék, hogy lemenjen?
- Miért csak szénsavmentes ásványvizet ihatok fogyókúra alatt?
- Újra és újra csak a fogyókúra és én újra és újra kudarcot...
- A Reduce Fat Burner segíthet a fogyókúrában? Vagy az is csak egy amolyan "csodaszer"? Ha valaki használta már, kérem írjon!
- A 160 grammos szénhidrátdiéta csak akkor alkalmazható, ha valaki gyógyszert szed vagy kezdhetem ezzel a fogyókúrát?
- 38 hetes kismama vagyok, egyre többet fáj a hasam teteje, a gyomrom körül, olyan érzés mintha húzódna, kicsit sajgó fájdalom, mitől lehet?