Miért nem bír a szervezetem semmiyen Béres terméket?(rosszul vagyok, háninger, fejfájás) (tudásbázis)
Nekem is reggelente hányingerem volt amikor szedtem az Actival C Maxot.Már kezdtem ideges lenni,hogy valami bajom van.De abbahagytam és elmúlt.
Úgy látom elég sok embernek okozott gondot.
Ez jó kérdés férjem meg hányt a béres activaltól totál rosszul volt tőle,emgem is érdekelne mitől lehet,melyik összetevőjétől.
Egyébként én a többit nem ismerem személyesen de a családban a cseppet többen szedik.
milyen béres termékre gondoltál? Én a béres activáltól voltam rosszul két esetben is. EGyszer a tabletta nem ért le a gyomromba, hanem valahol a nyelőcsövembe elakadt és amikor ugye "olvadt" felfelé, hányingert okozott. A másik eset meg akkor volt, amikor már egy jó ideje szedtem a vitamint és azt mondta a szervezetem, hogy ez már sok lesz...
A béres magnéziummal ugyan ez a szitu volt.
A béres csepptől (+szedem hozzá a c-vitamint) nincs semmi bajom sem.
További ajánlott fórumok:
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Mennyi D vitaminra van szüksége a szervezetnek? Ti mennyit szedtek?
- Mennyi C vitamint ajánlott naponta a szervezetünkbe juttatni?
- Rengeteg a savam mivel tudnám savtalanitani a szervezetemet??
- Hogyan tudnék távol maradni a párom családja által szervezett kötelező összejövetelektől?