Miért nem ad a dominójáték napok óta egy normális kockát? (tudásbázis)
Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 18:00-tól 21:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
(Ha az utolsó órában is megszerezted a dominódat vagy elmúlik ez a 4 óra, az ajándék eltűnik.)
A következő DominÓra csak neked 18:00-kor kezdődik. (Ajándékod 21:59-ig van érvényben!)
Hát ez jó kérdés!!! Neked sem?
Én is így vagyok ezzel:-( Talán holnap sikerül...
olyant, ami három pontot ér: fehér pöttyökkel!!!!
Nekem a héten adott sok ajándékot meg yokert, de előtte hetekig semmi se volt :( úgyhogy most belehúztam
Persze, ha mindig beilleszthető dominót kapnánk, akkor, hoy tudnánk utolérni egymást. Kedvünk sem mindig egyforma.
Nekem most elég jó a domijárásom, de van úgy hogy egyszer fent, máskor lent vagyok. Nagyon szeretek játszani. Játéknak és kikapcsolódásnak fogom fel az egészet.
az idejét se tudom, mikor kaptam utoljára jokert v. hárompontos domit...
Gratulálok. Jómagam is közel másfél hónapja jűtszom, de én még mindig az ll00 körül tartok.
Pedig jól jönnek a lapok. Apropó: az igaz, hogy nem ülők itt mindig.
Hát igen ,én sem kapok már napok óta normális dominókat.Ez nagyon rossz,mert nem haladok semerre.
Persze,hogy megéri mindig 4-5 pontért vásárolgatni,akkor aztán majd dőlnek a pontok.
Sokunknak sikerül kifogni rosszabb szériát - nekem sem mindig fenékig tejföl, de a rossz után csak megjön a jó is!!!
Lehet, hogy nem jól aukciózol?
Én más nagyon sokadszor járok úgy,hogy napokig nem tudok letenni dominót,mert olyan vackokat kapok.Jokert és ajándékot két hete nem láttam.
Néha azért már unom ezt.
Nekem tök jó dominók jönnek, ez játék. Nem szabad dühöngeni még ezen is. Inkább élvezzétek a játékot.
Gratulálok! Éncsak a 245. helyen vagyok, de másfél hónapja játszom ezt a játékot.
Ezt a problémát én is ismerem. Sajnos az utóbbi időben, nagyon lassan haladok előre egy-egy ponttal.
Ennek oka:
- hogy nem kapok jó dominót,
- kevés Jokert kapok,
- vásárolni nem tudok, mert drága vagy nincs is olyan, ami jó lenne,
- kevés ajándékot kapok, vagy azokat sem tudom kihasználni kellőképpen, pech,
Nemrég megkért valaki, hogy mivel nem lesz gépközelben egy darabig, vegyem fel neki a dominóit, hogy ne maradjon le. Nagyon szívesn megtettem, de észrevettem, hogy ő sokkal jobb dominókat kap, jobban tudtam játszani, variálni az ő dominóival.
Én nem panaszkodtam, hogy nem haladnék! Pillanatnyilag a 94. helyen állok.
Mindez igaz, de bízni kell abban, hogy megveszi valaki a domidat. De akkor nem értem, miért nem haladol a dominó játékban!
Szerintem az aukcióra felajánlott dominó -1 pont!
Akkor van belőle plusz pont, ha valaki megveszi!
Na ez jó kérdés,de én is folyton csak rossz,oda nem illő dominót kapok.Kicsit már zavaró.:)
Szia ! Nem csak vásárolni lehet dominót amiért pontot von le, hanem akciózni is lehet amiért pontot is szerezhetel! 2 óránként akcióra felajánlott dominóért 1 pontot kapsz, és így is lehet a játékban előre jutni. Domit vásárolni csak akkar jó ha be tudol a másik mellé tenni több dominót!
ez jó és élet nélkülözhetetlen kérdés :DD
További ajánlott fórumok: