Miért jönnek férfiak egy női oldalra? :) (beszélgetős fórum)
próbáltam hoxázni, de egy nő barátságtalanul komolyabb indok nélkül, eltanácsolt, a kedvem szegte ezzel, azóta csak néha nézem meg a fórum témáit, szóval lekonyult a bajszom és.... szóval ennyit akartam...
/állatszerető is vagyok, amúgy/ no meg a nő, a könyvek előtt.
Az nem lenne baj, hogy ha feljönnek és értelmesen elbeszélgetnek. Sőt, nekem van itt nem egy olyan barátom, akitől sokat tanultam a férfiakról, több értelmes gondolatot is megosztottunk egymással és ezért hálás is vagyok nekik.
Inkább akkor van gond, amikor olyan valaki keveredik ide, aki sokat és nagyokat csalódott a nőkben és ismeretleneken akarnak lejárni, mert a valós életben meg sem merne mukkanni. Szerintem az ilyen pasik néha magukon is elcsodálkozhatnak, -persze csak a tiszta pillanataikban,- hogy miket meg nem mernek engedni maguknak.
Pedig mennyivel egyszerűbb lenne magukba nézni, kicsit változtatni a felfogásukon, a viselkedésükön, és nem otthon a számítógép előtt gubbasztani a virtuális világtól várva a megváltást, mert ezzel egy újabb csalódás várja őket, itt ugyanis nem találják meg azt, amit és akit keresnek.
Azért, mert kíváncsiak vagyunk a véleményükre.
A munkahelyeden te a nőknek, vagy a férfiaknak öltözöl fel...?
Őszintén.
Mivel a nők megédesítik a napjaimat.
Még a kevésbé igényes nőkben is akad csodálnivaló.
Mert a férfiak szeretnek a NŐK közelében lenni!!!! :DDD
Ez így van rendjén!!
Ismerkedj meg nőkkel és majd nem fogsz unatkozni! :P
Látod, milyen jó, hogy regisztráltál! Kaptál egy jó tanácsot! :D
További ajánlott fórumok:
- Neked bejönnek az egyenruhás férfiak(nők)? Ha igen miért?
- Szerintetek a férfiak vannak olyan málék, hogy nem esik le nekik, ha bejönnek egy csajnak?
- Sajnos nekem nem jönnek be a mackós férfiak.És akik...
- Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők?
- Bejönnek a helyes, sármos orvos férfiak, a testesebbek ezek...
- Miért van az, hogy egyes emberek visszajönnek ide az oldalra kötekedni?