Bejönnek a helyes, sármos orvos férfiak, a testesebbek ezek... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Azért mert utánafütyülnek egy jó nőnek, nem azt jelenti, hogy otthon olyannal jutnak a "menyországba".
Az, aki nem kategorizálja az embereket, ami szerintem roppant hülye dolog, és most itt engedjük el a hajléktalanokat, az nem egy kategória, mert van köztük orvos is meg segédmunkás is, attól még nem fognak hazudni.
Viszont pont annyi büdösszájú paraszt és kimondottan visszataszító orvos van, mint bármilyen más szakmában.
Ha annyira velük akarnál dolgozni, nem az az oltás tartana vissza, de majd csak pillognál, hogy egy ápolónő nem az orvos körül legyeskedik, hanem egyéb általában roppant nem kellemes dolga van, olyan bérért, amiért más fel sem akarna kelni...
Te nyugodtan álmodozz csak a dokidról.
Èn addig karácsonyozok az asztalos fèrjemmel ès a lányunkkal.
Boldog karácsonyt!
Az én férjem amellett, hogy szellemi munkát végez, itthon ugyanúgy megcsinálja a szakmunkákat. Szerel, szobát fest. Nem egy férfi ismerősöm működik hozzá hasonlóan.
Akkor ők a ház körüli munkák végzésénél büdös, izzadós szakik, a munkahelyükön meg illatos, illedelmes úriemberekké avanzsálódnak?
Ez általánosítás.
Nálam egész nyáron olyan szakmunkások dolgoztak, akik nem ittak, nem voltak büdösek és pont úgy izzadtak, ahogy én a diplomámmal;)
Igaz, mind a rokonom vagy barátom volt. A vízszerelőnk meg kifejezetten jó pasi is.
Remeget màr meg a làbam munkàstól! De egy pöcre beindulok az egyenruhától! Nem vagyunk egyformák! 😁 így van jól!
Te orvostól indulsz be, ez a te érzésed! Akik “bántanak “téged , nos ők is beindulnak valamitől! 😜
orvosok javára 13 pont.
♥️ nameg az hogy ha sikerül egyel megismerkedni az csakis élőbe történik ami varázsát adja. tehát 14. ráadásul dolgoznék ápolónak de az oltás miatt sajnos nem egyenlőre. szóval cukik
főnix igazad van. hát a kőműveseknél (90 százaléka ahogy írod kilátszik a (segge) és fütyülnek stb) ok van orvosban is olyan aki megcsalja a feleségét meg ilyenek de ez minden más szakmában előfordul a kalauz a kamionos tehát ez ember függő
Szóval jól írtad ez is egy plusz pont az orvosok javára és minusz a kőműveseknek. nekem tényleg csak az nem tetszett az egészben hogy kiirtam egy tök normális kérdést és (tudtam hogy ez lesz) jönnek majd irigyek is stb és belém kötnek ráadásul a saját kérdésem alatt. úgy hogy ezek a való életben szóba se állnának mondjuk egy nem túl szép csajjal. élőbe se. na de akkor
orvos pasik férfiak javára ♥️♥️♥️ beindít szexi sármos ápolt intelligens tisztelettudó (akiket én ismerek legalábbis) okosak szakszavakat használnak (az ürítést székletnek nem úgy mint egy kőműves) nameg a szexi fehérruha a hangjuk úriasak megnyugtato a hangjuk, na meg gondolom abba is jók a hmmm...,
Ehjnye mi történik itt!? Teljesen elöntött a karácsonyi meleg hangulat! Hja! Nem! 😜
Nem ismeritek egymást, ezért talán nem kellene szájkommandózni!
Mindenki szereti a szépet, mindenki szereti a tekintetét legeltetni egy szép női vagy férfi testen ! Van akinek a dokik jönnek be, van akinek a kőműves dekoltázs! Tény, hogy nem láttam még orvos fenekét kilógni a nadrágból! Ez plussz pont a dokik javára!
Viccet félre téve az orvosok közt is meg van az a fajta férfi, akit bitóra lehetne akasztani ! A kőművesek közt is akad olyan, aki borzasztó izgató és szexi! Ne általánosítsunk ! Viszont fogadjuk el, hogy kinek a pap, kinek a felesége jön be! Nekem jöhet mindkető, akár egyszerre is! 😅
Egy kicsit tessék türelmesebbnek lenni a másik véleményével! Nem kell elfogadni, különbözhetnek a nézetek, de csempésszetek bele egy kis megértést! 😘🤷🏻♀️
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Akinek a roma pasik bejönnek...volt valakinek? Bármit irjatok le...
- Neked bejönnek az egyenruhás férfiak(nők)? Ha igen miért?
- Szerintetek a férfiak vannak olyan málék, hogy nem esik le nekik, ha bejönnek egy csajnak?
- Lehetséges, hogy azért fájnak a bokáim futás után mert felül kicsit testesebb vagyok?
- Utálom a poloskákat és hogy bejönnek a lakásba. Általában...