Miért ítélnek el ezért? (beszélgetős fórum)
Ha ennyire zavar, hogy mit szólnak mások, akkor ne a csoportba járjál, hanem anyukádtól kérj "időpontot"! Gondolom "cégen" belül is meg lehet oldani!
Amúgy ismered a viccet... (ha-HA)
Az más. Akkor viszont irigylésre méltó a helyzeted. Jó értelemben, ne érts félre! :)
Azokkal az emberekkel foglalkozz, akik előre viszik az életedet, a többi nem számít.
🍀
Az, hogy erről írsz, már is bizonyítja, hogy nem vagy defektes! Sőt, mint írtad teszel is a problémák leküzdése ellen. Ha te abban látod jónak, hogy édesanyád terápiáján veszel részt, akkor az. Az a defektes, aki defektesnek tart! A sok defektes pedig a szőnyeg alá sepri a problémát és sértegeti azokat, aki pedig szembenéznek vele.
Sok sikert és fel a fejjel!
Én se hinném, hogy defektes lennél, vagy hogy el kellene ítélni. Sőt, azt hinném, hogy 2020 vége felé az emberiség afelé a nézet felé halad, hogy a lélek is megbetegedhet és gyógyításra szorulhat.
Tőlünk nyugatabbra teljesen természrtesen, az embereknek úgy van pszichológusuk, mint fogorvosok. (Tudom, nálunk még a fogorvos se természetes ... 🤔)
Az viszont fura, hogy anyukád csoportjába jársz.
Szakemberek ezt nem tartják egészségesnek, mert érzelmileg befolyásolódhat a terapeuta a kliens felé.
A sebész se műti a feleségét.
Voltam depressziós, tudom milyen érzés. Azt is tudom, milyen az, amikor legyintenek, hogy ahh, semmiség, hiszti csupán. Évekig vagdostam magam, arra meg azt mondták, h.lye vagyok. Az már eszükbe se jutott, hogy oka volt, igen komoly, oka.
Meggyógyultam, igen, meg! Nekem a Férjemen kívül senki nem segített! De sikerült! Kívánom, hogy neked is sikerüljön!!
Azt, hogy miért gondolnak ilyesmiket az emberek, nem tudom. Nem tudtam megérteni, miért röhögnek ki.
Semmi gond nincs ezzel.
Gondolom kisvárosban élsz.
Ne törődj a rossz nyelvekkel.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan magas (duplája) a jelzáloghitelnek a kamata. Miért nem csökkentik, hogy rendesen tudjunk fizetni?
- Miért kell kigúnyolni ezért?
- Pár napig nem írok vissza neki, miért kell ezért letiltani?
- Miért kell ezért kitörölni facebook-on?
- Reagálás a "Miért nem tudsz lefogyni: ezért!" című cikkre
- Elfelejtettem a naplómat lelakatolni, s ezért eltünik a kép belőle. Ki tudja miért?