Miért ír üzenetet és miért akar szexelni velem az exem, ha nem szerelmes belém? (beszélgetős fórum)
megerdemlitek egymast; egyik kutya, masik eb;
egy-ket kobor numerara jo vagy, de nem tobbre;
ha neked jo az osztozkodas, lelked; nyilvan van meg nemi folosleg a tarsolyaban;
Hogy csalja veled a barátnőjét, az az ő szégyene, az ő lelkiismerete. Lehet arról moralizálni egy sort, hogy akkor mennyire szeretheti, de nem nagyon érdemes. A lényeg a hozzád való viszonya, az pedig arról szól, hogy szeretni nem szeret, de szívesen szexel veled.
".Valamilyen téren el szeretném érni hogy szeresen de nem tudom hogyan." - Jaj. Hány éves vagy királylány??? Ennek garantálhatóan akkora pofáraesés lesz a vége részedről, mint egy ház. Ha már besorolt téged a "szexre jó, de azért otthonra nem kéne" kategóriába, akkor ott is fogsz maradni, akár tetszik neked, akár nem. És ez független a te belső értékeidtől, és független attól, hogy mit érzel iránta.
Jaj drága Elizabath...
Az hogy csillog egy pasi szeme...cöcöcö, szexért ezek mindent tudnak hazudni.
Én kirúgnám a francba, ha kellessz neki, akkor teperni fog. Ha meg nem, akkor meg kérd a következőt.
Tudok választ adni.
Azért, mert a szex jó neki veled, és mert sejti, hogy te azért még egy kicsit többet érzel iránta, mint puszta vágyat a szexre. Így ő többet kap tőled, mintha "csak" kívánnád, viszont neki kevesebbet kell adnia neked ahhoz, hogy ágyba vihessen. Vannak bizonyos hajlékony gerincű férfiak, akiknek az ilyesmi simogatja az egóját. Hogy miért aggódik, hát mert gondolom ő is emberből van, és ilyenkor ezt az emberi oldalát meg is mutatja neked, plusz ha az exed, akkor gondolom jól ismer, magához közel állónak érez, így könnyebben is aggódik miattad. De ha egyszer ki tudott jönni az a száján, hogy nem szeret, akkor teljesen felesleges agyalgatni, mert az 100%, hogy úgy is van, így a szeretősdinek nincs esélye anélkül, hogy te ne sérülnél.
igen... én tutira rövidre zártam volna abban a pillanatban a hancurt is....
Ezzel csak önmagát alázza a sárga földig....
A válasz már ott van benned csak szerintem nem mered bevallani...Keress mást mert jobbat érdemelsz!
És semmi esetre ne fuss utána.
én úgy látom, h ő maga sem magyarázná mással :) Itt csak megerősítést vár a gondolatmenetére, a reményeire :)
Csak sajna nme azt kap....
Mert ameddig nem talál mást addig valahogy kikel elégítenie a vágyait!
Én tuti nem szexelnék vele már ha vége!Keressen mást erre!
Én is voltam ilyen szituációban és utána meg is bántam.....
Húha, ilyen velem is volt. Anno az exem amikor szakított, közölte, hogy szexben azért még benne lenne. Nagyon szerelmes voltam, meg kamasz is, tapasztalatlan, így hát belementem ebbe. Szerencsére csak "elméletben", mert másfél hét alatt mindig közbejött valami, addigra meg rájöttem, hogy nem vagyok normális.
Hát nem is álltam vele többet szóba.
Szóval ha van érzelem, akkor ezt így nem szabad... de ha nincs, akkor meg miért ne? bááár így, hogy ott a bnője, én mindenképp kiszállnék :/
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Nem szerelmes már belém
- "Csak ne légy szerelmes belém...mert...az úgysem lehetséges."
- Lehet még szerelmes belém?
- A barátnőm szakítani akar velem, már nem annyira szerelmes belém mint eleinte. Mit tehetnék?
- Ha egy fiú egyszer világosan megírta nekem, hogy nem szerelmes belém és hagyjuk békén egymást, akkor miért érdeklődik a hogylétemről?