Miért ennyire betegesek manapság a gyerekek? (tudásbázis)
Egy kis érdekesség...
Én már a kis unokám egészségét féltem.
Szennyezett a levegő,sok a mű étel. A mai gyerekek nagy része monitor vagy tv függő.
Azért aki nagyon akar bárhol mozoghat...
A kirándulás pedig tényleg nagyon jó!!! Ezt mindenki megteheti.
Jézusom!
Végigolvastam a válaszokat, és némelyik sokkolt.
A fórum fő kérdését átfogalmaznám:
"Ilyen szinten van ma Mo.-n a természettudományos képzés? Ill. megtanulják-e az ált.iskolás tananyagot a fiatalok?"
Akinek nem inge, kérem ne vegye magára.
Szia Supin! De rég láttalak!!!!!
Szerintem kevesebbet mozognak,több édességet esznek mint a szüleik gyerekkorukban.Számítógép, Internet, Videójátékok,mind, mind az étvágyukat csökkentik.
Egyetlen dolgot kell csinálni.
Járatni a gyermeket uszodába kicsi kora óta (illetve úszó oviba beíratni).
Az elején láz, köhögés stb. lesz, de nem szabad abbahagyni, és remek kis immunrendszere lesz a kis lurkónak.
Évek óta nem voltam beteg, konkrétan utolsó btegségemnek az időpontját nem tudnám megmondani... Éljen az úszó ovi!!
Hát, a bárányhimlőt, mi is szeretnénk, már nagyon elkapni, de nincs senki, akitől lehetne.
Agresszívabb, ez igaz, de ez is köszönhető az oltásoknak.
Egyébként, ha egy beoltott gyerek, mégis elkapja, sokkal veszélyesebb ránézve, mint egy nem beoltottra.
Hosszan tudnék erről is írni, mert rengeteget olvastam a témában.
Nem a véletlen miatt, egyre erősebbek, és túlélőbbek a vírusok.
Mi emberek, tudósok hívjuk magunk ellen a sorsot.
Persze, hogy az a czerencsétlen vírus, is muszáj magát megerősítenie, hogy túlélje az oltásokat.:s
Sajnos így van.
persze. én is ismerek olyat aki már akkor elvitte a gyereket a dokihoz mikor taknyos volt.
azért ez sem jó.
meg kell találni a középutat
Én hosszan írtam erről, és ez a lényege.
Azonnal gyűgyszerhez folyamodnak, és sok esetben antibogyóhoz, ami a méreggel egyenlő, ha nem akkor adják, amikor tényleg szükséges.
Mint írtam, én 2-3 napos láznál se csillapítok pl. gyógyszerrel.
Annál hosszabb ideig meg nem volt lázuk, így nem tudom, mihez, de valszeg homeopátiához nyúltam volna.
Etgyébként, ha lázasak, akkor én nem bebugyolálom őket, mint sokan, hanem egy szál bodyban futkosnak. Ált. használ is, és megy le a láz.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Normális az, hogy az óvónő ennyire nem foglalkozik a gyerekek testi épségével?
- Mennyire van így ez az idézet manapság?
- Szerintetek manapság mennyire ítélik el, ha a párkapcsolatban a nő az idősebb?
- Mennyire hasonlítanak a gyerekek a szüleikre?
- Manapság mennyibe kerülnek a cipők lúdtalpas gyerekeknek?