Mennyire van így ez az idézet manapság? (beszélgetés)
Szerintem hagyd! Minden topicban megcsinálja a cirkuszt. Nem is értem, mire jó ez? A végén még Neked esik...
Nyílik egy normális topic, erre... Az indítór biztos nem ez érdekli. Kíváncsi vagyok, mikor fogják ezt is törölni. :(
De máshol utánamentél.
Nem tudnátok kerülni egymást, nektek is jobb lenne.
Na, Géza szállj le rólam!
Keress más játszópajtást magadnak!
Ne higgy neki! Azt hiszi, hogy én vagyok valamilyen Irén. Gondolom Irén tett vele valamit.
Még nem igen beszélgettem Méhecskével sehol sem, aki valójában inkább egy másik hasonló állatra emlékeztet. T.tű-re....
Csak akkor ott kellene vágni, ahol kezdődött, nem egy ilyen ártatlan kérdésnél.
Bár azt csináltok, amit akartuk, elvégre nem kötelező olvasmány.
Tényleg, 3 ugrik, rúg csíp, ha a másik kettőt meglátja. Miért?
Én is vagyok bosszús néhány ra, de olyankor befogom a pofimat.
Én úgy értelmeztem, hogy pont arról van szó, hogy az embert megszépíti a jelleme, ezért elfogultak leszünk.
Persze működik ez fordítva is:)
Nekem, mint írtam fontos a külső, ahogy szerintem mindenkinek, de idővel az elfogultságom miatt sokkal szebb lesz az illető. Legyen az párkapcsolat vagy szimpla barátság.
Tényleg, már emlékszem :-). Na de mindenkinek más tetszik. A férjemnek tizes vagyok, de aki a magas barnát szereti annak max ötös lehetek...
Hodgins nálam nyolcas, a nézése legalább három pontot hozzáad:-) :-)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Szerintetek manapság mennyire ítélik el, ha a párkapcsolatban a nő az idősebb?
- Mennyire egyszerű manapság megfelelő albérletet találni?
- A rendőrök manapság mennyire élhetnek vissza a "hatalmukkal"?Vélemény?
- Szerintetek manapság mennyire él még az Emo kultúra, szoktak-e lenni még Emo stílusúak?
- Mennyire elfogadóbb manapság az anya illetve a apakomplexus?