Miért dönt úgy egy ember, hogy megszakít minden kapcsolatot valakivel, akit szeret? (beszélgetés)
és ezek után csodálkozol,hogy kizárta az életéből ????
ha valoban szereted a masikat,nem akarsz vele szakitani!a szakitasnak mindig oka van,hogy vmi nem mukodott koztetek!
Mert sokszor nem azt szeretjük, akit érdemes, ilyenkor értelmes ember az eszére hallgat, ennyi.
Vannak harcok, amiket nem lehet megnyerni.
Ha tudatosan kerüli, el tud múlni a szerelem.
Mi késztet erre valakit? Szerintem a józan ész és az, hogy nem akar tovább szenvedni.
Mert elege van belőle vagy már nem szereti?
Gyerekes dolgaitok vannak. Tiltom, nem írok, nem szólok hozzá…bahhh…tinédzser koromban sem voltam ennyire retardált, mint a mai társadalom nagy része.😏
Én mindig hiszek mindenkinek... :-( :D
Na jó, hát ez nem olyan nyilvánvaló azért, a korábbiak fényében. 😅 Mondjuk én azt sem értem, hogy ezeken kívül amit eleve tudsz már, mégis milyen magyarázatot várnál még? Az nem elég a tiltásra, hogy csúnyán beszélt vele, barátnő mellett kavart vele, meg stb.?
Nyilván ha én letiltok valakit, azt tudom, hogy miért teszem. Azt nem kell itt megkérdezzem, hogy vajon miért tiltottam le Pistikét, mivel tudom 😂
Az mondjuk igaz tényleg, de talán nem ilyen következetesen. Mondjuk ha saját magáról ír, akkor igencsak furcsa a kérdés... 😅
Miért? Színtiszta szerelem.
Úgy gondolom én is.
Az ismerőse már ecsetelte a problémát, nem tud neki ennél többet elmondani, őszintén lehetne ennél őszintébb még vele az ismerős? Nem. Az ő szintjén mit mondjon még?
Tök jól eljátszottam az őszinte, ő szintje szavakkal.
Dehogynem, folyamatosan tiltják egymást, mást sem tudnak.
Mondjuk én azt is letiltanám aki így beszél velem…
Talán rossz hatással van rá a férfi. Lehúzza. Mérgező...
A korábbi fórumai alapján ő nem tiltana le egy palit akkor sem, ha az lábtörlőnek nézi :-(
Itt a válasz, mi a kérdés még?
Miért nem közvetlen tőle kérdezed meg? Itt mindenkinek lehet egy teóriája, akit meg közvetlenül érint, TUDJA.
Nem adja fel, csak nem akarja magát kínozni. A no contact általában nárcisztikus ember elleni egyetlen fegyver.
És ezek után akkor mi a kérdés? Teljesen érthető és jól tette.
Nem vagyok vele annyira jóban, hogy rákérdezzek.
Annyit árult el, hogy hülyítette őt a srác, mert most Szilveszterkor tudta meg, hogy régóta van neki valakije. Állítólag többször beszéltek erről, és soha nem említette neki a srác, de amikor ő elkezdte neki mesélni, hogy talalkozgat, randizgat valakivel, a srác mindig hozzávágott valamit, hogy akkor dug@sd magad mással, akkor legyetek nagyon boldogok, szegény fiú…
Miért minket kérdezel, és nem azt, aki ezt csinálta?
Nem hinném, nem az a típus.
És maga ez a döntés nem bántja, hogy tudja, hogy ezentúl idegenek lesznek egymás szemében?
További ajánlott fórumok: