Szakítottunk, minden kapcsolatot megszakított velem, ha meglát akkor mégis mi a fenének köszön rám? (beszélgetés)
Azért, mert normális! Anyukája megtanította neki, hogy mit illik. Mert attól, hogy nem akar tőled semmit, nem pazarolja rád az idejét, még az alapvető udvariasságot megadja feléd.
Ebben mi a fura?
Mert nem bunkó ellenben veled.
Te mekkora gy... vagy bakker!
Annyira pitiáner dolog ez a köszön, de nem köszönök vissza, vagy fordítva, miért köszön vagy miért nem ... 🙄
Legyen az bármilyen kapcsolat, szex, munkahelyi, mindegy.
Normális ember annak is köszön, akit nem is ismer, mert alapvető udvariassági mód.
Meddig lovagolsz még a témán?
Valószínű. pont ezért szakított veled, mert ilyen vagy.
Ha egyszer így szakítana valaki velem, teljesen mindegy miért, hiszen ennyit érek neki. Nem keresném a társaságát tovább. Lépj már túl rajta!
Köszönni meg azért köszönt, mert már nem vagytok idegenek, ismeritek egymást.
A szomszéd is köszön, meg az eladó, kolléga, pedig nem vagyunk kapcsolatban, csak mert illik köszönni.
Neked meg jogod van nem tudomást venni róla. Valószínű nem fog többet ezzel sem zaklatni, a történtek után.
Ezen írásod is rámutat még egy idegennek is, hogy nem véletlenül tiltott mindenhonnan, ami hirtelen eszébe jutott.
Vagy talán jobb lett volna, ha szemtől szembe megmondja, hogy egy futó kaland voltál, de ez a stílus nem nyerő számára és a nőisséged a sárba tiporja? Vannak pasi és nők, emberek, akik inkább csendben lelécelnek, mert könnyebb, mert konfliktuskerülők. Azonban te kutattad a lehetőséget továbbra is, hogy hol lehet, mit csinálhat, mit oszt meg, stb, mint egy pióca. Egy pasi sem igazán szereti, ha (nem az ágyban) rámásznak...
Sok sikert a nyafihoz a továbbiakban a fórumon!
ez most komoly???????
köszönt,mert úgy illik,és ennyi ,se több,se kevesebb...
Én csak a kérdésre válaszolnék, a címre, mivel a leírása a dolgoknak nagyon gyerekes jellemre vall a szerzőtől.
Azért köszön, mert tiszteli az embertását, veled szemben annyira, hogy ha meglátja, akkor annyival megtisztelje, hogy ráköszön, még nem is akar semmi egyebet a másiktól.
Ha ilyen paraszt, akkor miért őrlődsz miatta? Ráadásul ha még csak rövid ideig is tartott? Nem lehet esetleg hogy Te többnek gondoltad mint ami?
Szerintem engedd el..
További ajánlott fórumok:
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Jobb hogy megszakítottuk a kapcsolatot egymással? Szenvedek...
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- Megszakított velem minden kapcsolatot. Indok nélkül.
- Hogyan tudom jogi úton örökre megszakítani a kapcsolatomat a vér szerinti családommal?
- Miért dönt úgy egy ember, hogy megszakít minden kapcsolatot valakivel, akit szeret?